Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τον "killer" Γιουλ και την... τύχη

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Σέρχιο Γιουλ να παίρνει τη μπουκιά μέσα από στόμα της Μπαρτσελόνα στο φινάλε, παρόλα αυτά μίλησε ιπποτικά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποίησε στο "Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες" μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη και βρέθηκε πολύ κοντά στο να φύγει με τεράστιο "διπλό" από το άνδρο της Ρεάλ, όμως ένα σουτ-καμινάδα του Σέρχιο Γιουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο (παλιά μου τέχνη κόσκινο) την ανάγκασε να φύγει ηττημένη με σκορ 76-75.

Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα. "Νομίζω ότι ήμασταν σταθεροί για 40 λεπτά, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να περιορίσουμε τα λάθη μας, επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία πολύ καλή ομάδα όταν τρέχει.

Όταν δεν χάνεις μπάλες, όταν είσαι υπομονετικός και έχεις καλές επιλογές, έχεις την ευκαιρία να νικήσεις, κάτι που δεν είναι εύκολο σε αυτό το γήπεδο. Ήταν ένα τυπικό Claciso, που κρίθηκε με ένα σουτ στο τέλος. Το έκρινε ο Γιουλ με ένα συνηθισμένο σουτ για αυτόν", τόνισε ο Έλληνας τεχνικός της "Μπάρσα" και πρόσθεσε:

"Βρεθήκαμε δύο φορές μπροστά στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα, χρειαζόμασταν μόνο δύο καλές άμυνες, μία στον Ράντολφ και μία στον Γιουλ αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είμαστε στενοχωρημένοι, είναι μία δύσκολη σεζόν για μας και φαίνεται πως δεν είμαστε τυχεροί. Το σουτ του Γιουλ ήταν πολύ δύσκολο αλλά το έβαλε, πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην Ρεάλ. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.

Όλα είναι εναντίον μας από το ξεκίνημα της σεζόν αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε υπερήφανοι, να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και να είμαστε ενωμένοι.

Πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε, σήμερα παίξαμε ως ομάδα και ανυπομονούμε να έχουμε μαζί μας και πάλι τους Ναβάρο και Ντόελμαν. Εάν είμαστε υγιείς μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK