VIDEO: Ντεμπούτο Ναβάρο με Τζόρτζεβιτς και Ρεντζιά

Πριν από 18 χρόνια ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο πρωτόπαιξε στην Μπαρτσελόνα. Συμπαίκτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς και του Ευθύμη Ρεντζιά.

VIDEO: Ντεμπούτο Ναβάρο με Τζόρτζεβιτς και Ρεντζιά
Ναβάρο Μπαρτσελόνα

Στις 23 Νοεμβρίου του 1997 ένας 17χρονος γκαρντ με το "5" στην πλάτη κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Χουάν Κάρλος Ναβάρο τον έλεγαν και έμελλε ν' αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία των"μπλαουγκράνα", μαζί και του ισπανικού μπάσκετ γενικότερα.

Στην πάροδο των ετών ο μικρός μεγάλωσε, έβαλε το 11 στη φανέλα, έγινε αρχηγός, συμπλήρωσε 1.000 παιχνίδια, κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα, οκτώ φορές το ισπανικό πρωτάθλημα και έξι φορές το Copa del Rey. Λογίζεται δε ένας από τους κορυφαίους σουτέρ που πάτησαν ποτέ σε παρκέ.

Από το ντεμπούτο του στο ματς με τη Γρανάδα ο Ναβάρο έδειξε ότι δεν είναι τυχαίος. Δεν είναι ακόμη ένας ταλαντούχος πιτσιρικάς, αφού σκόραρε 11 πόντους σε 10 λεπτά συμμετοχής. Ο κόουτς Χουάν Μόντες θα έχει να λέει ότι άνοιξε την πόρτα στον "βομβιστή".

Στο ρόστερ εκείνης της Μπαρτσελόνα ο Ναβάρο συνυπήρχε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον Ευθύμη Ρεντζιά. Ο ένας είναι προπονητής (του Παναθηναϊκού), ο άλλος παράγοντας. Ο ίδιος εξακολουθεί να φοράει σορτσάκι και να σουτάρει όποτε βρίσκει την ευκαιρία.

Δείτε στιγμιότυπα από το ντεμπούτο του Ναβάρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK