Ο Βασιλειάδης δεν θα παίξει με τη Ρεάλ, ντεμπούτο κόντρα στην Μπιλμπάο

Ο Μόντσο Φερνάντεθ θα κρατήσει τον Κώστα Βασιλειάδη για τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σεζόν, αυτά που θα κρίνουν την παραμονή της Ομπραντόιρο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Βασιλειάδης δεν θα παίξει με τη Ρεάλ, ντεμπούτο κόντρα στην Μπιλμπάο

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι από τη Μεγάλη Πέμπτη στο Σαντιάγο δε Κομποστέλα για να ενισχύσει την Ομπραντόιρο στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αντί όμως ο κόουτς Φερνάντεθ να τον ρίξει άμεσα στη μάχη, ανακοίνωσε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει στο κυριακάτικο ματς με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Τον Έλληνα γκαρντ υποδέχθηκε θερμά μια μικρή μερίδα φιλάθλων. Είναι άλλωστε από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στη σύντομη ιστορία της ομάδας από τη Γαλικία, αφού τη σεζόν 2009-10 που έπαιξε εκεί ήταν ο πέμπτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Μετά την άφιξή του στην πόλη ο Βασιλειάδης μετέβη στο ιατρικό κέντρο που πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, προτού αρχίσει προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.

Τα έφερε έτσι το πρόγραμμα που ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ θα ντεμπουτάρει κόντρα στην Μπιλμπάο! Την ομάδα δηλαδή που τον καταξίωσε στο ισπανικό μπάσκετ. Κατόπιν υπάρχουν τα ματς με την Κανάριας στην Τενερίφη, την Ανδόρα εκτός και τη Μάλαγα μέσα, άλλη μία πρώην του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK