Δεύτερες σκέψεις από Γιασικεβίτσιους για Μπαρτσελόνα, φλερτ με Τρινκέρι

Γιατί ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ζητήσει... παράταση από την Μπαρτσελόνα, πού ακριβώς εμπλέκεται ο Αντρέα Τρινκέρι.

Δεύτερες σκέψεις από Γιασικεβίτσιους για Μπαρτσελόνα, φλερτ με Τρινκέρι
Γιασικεβίτσιους Μπαρτσελόνα

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ήταν και παραμένει ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα. Μόνο που, κατά συγκεκριμένες πληροφορίες, η νέα πολιτική που θέλει να εφαρμόσει η διοίκηση των "μπλαουγκράνα" από αυτό το καλοκαίρι έχει βάλει σε μεγάλο δίλημμα τον Λιθουανό κόουτς.

Ο "Σάρας" θέλει πολύ ν' αναλάβει την ισπανική ομάδα και να δοκιμάσει τις προπονητικές αντοχές του σ' έναν τόσο απαιτητικό πάγκο. Ταυτόχρονα όμως επιθυμεί αυτό να γίνει υπό συγκεκριμένους όρους, οι οποίοι συγκρούονται με αυτά που έχει στο μυαλό του ο Ροντρίγκο ντε λα Φουέντε και οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με όσα λέγονται στη Βαρκελώνη, στην Μπαρτσελόνα ψάχνουν για νέο προπονητή χωρίς ν' αλλάξουν τίποτα απ' όλα τα υπόλοιπα. Ούτε δηλαδή τεχνικό επιτελείο ούτε παίκτες. Ελλείψει χρημάτων, αφού θα πρέπει να αποζημιώσουν και τον Πασκουάλ, δεν μπορούν να κάνουν μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και σε όποιον χτυπούν την πόρτα για να πάρει τα ηνία, του θέτουν συγκεκρμένα δεδομένα.

Του λένε πως οφείλει να δουλέψει με το σταφ του Πασκουάλ και με τους παίκτες που διάλεξε πέρυσι αυτός έτσι ώστε να περιοριστούν οι σπατάλες, αφού υπάρχουν συμβόλαια εν ισχύ.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι εύκολο ν' αποσπάσουν καταφατικές απαντήσεις.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει αποφασίσει, αν θ' αναλάβει το γεμάτο ρίσκο έργο να χτίσει μια ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστήσει χωρίς όμως ο ίδιος να έχει επέμβει κατ' ελάχιστο στο σχεδιασμό. Ο ίδιος λόγος αποτρέπει και τον Αντρέα Τρινκέρι, στον οποίο έχουν απευθυνθεί οι Καταλανοί. Ο Ιταλός κόουτς έχει μια πολύ καλή δουλειά στην Μπάμπεργκ και παρόλο που ο πάγκος της Μπαρτσελόνα είναι τεράστιο δέλεαρ, δεν είναι εύκολο να παίξει κορώνα-γράμματα το όνομά του δουλεύοντας σε μια ομάδα που οφείλει να πετύχει δίχως να έχει αυτός το γενικό κουμάντο.

Μέσα σ' όλα ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα θα έχει να διαχειριστεί και την επιθυμία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο να παίξει ακόμη δύο χρόνια, αξιώνοντας φυσικά συγκεκριμένο χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ράκος ο Πασκουάλ: Αντίο στην Μπαρτσελόνα με δάκρυα

News 24/7

24MEDIA NETWORK