Ο... δήμιος της ΑΕΚ "αποκεφάλισε" και την Μπάρτσα

Χρειάστηκε να κατέβει επίπεδο για να γίνει πρωταγωνιστής. Παρόλα αυτά οι εμφανίσεις του στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, ίσως αποτελέσουν διαβατήριο για την επιστροφή στην Ευρωλίγκα. Σύντομα; Ποιος ξέρει;

Ο... δήμιος της ΑΕΚ "αποκεφάλισε" και την Μπάρτσα

Στα 27 του ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ έκανε το καλοκαίρι, φεύγοντας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την Εστουδιάντες, μια νέα αρχή στην καριέρα του. Όχι μόνο γιατί δεν χωρούσε, αλλά κυρίως διότι έμοιαζε να βαλτώνει αγωνιστικά, έχοντας ρόλο παγκίτη για πέντε χρόνια.

Η επιλογή του φαίνεται, για την ώρα τουλάχιστον, πως του βγαίνει σε (πάρα πολύ) καλό.

Το είδαμε αφενός στο ματς της πρεμιέρας τον ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην ΑΕΚ, όταν στο άνετο 87-79 του ΟΑΚΑ ο δίμετρος Νεοϋορκέζος είχε 28 πόντους (6/8 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 7/10 βολές), 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Αφετέρου με τις πρώτες εμφανίσεις του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Κυρίως δε αυτήν της Κυριακής κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι "φοιτητές" υποδέχθηκαν τους "μπλαουγκράνα" στη Μαδρίτη και στο απρόσμενο 80-70 ο Λάντεσμπεργκ είχε 27 πόντους με 10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/7 βολές, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Συνολικά δε και στα πρώτα πέντε ματς σκοράρει από 15.2 πόντους! Όχι κι άσχημα για έναν παίκτη που ήταν στ' ασύζητατα το καλοκαίρι και θέλει σίγουρα ν' αποδείξει πως έχει θέση σε ομάδα της Ευρωλίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK