Διπλή νίκη η Ρεάλ επί της Μάλαγα με 16χρονο στο παρκέ (VIDEO)

Με τον Φελίπε Ρέγες ν' αποδεικνύει (για πολλοστή φορά) πόσο πολύτιμος είναι για τη Ρεάλ, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επιβλήθηκε 92-77 της Μάλαγα, στο ντέρμπι κορυφή της ACB.

Διπλή νίκη η Ρεάλ επί της Μάλαγα με 16χρονο στο παρκέ (VIDEO)

Η "βασίλισσα" έφερε εις πέρας την αποστολή της, καθώς από τη μία νίκησε, που ήταν το πρώτο ζητούμενο, πιάνοντας την Ουνικάχα στην πρώτη θέση, και από την άλλη κάλυψε τη διαφορά των επτά πόντων από το ματς του πρώτου γύρου, αποκτώντας το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ο Ρέγες τελείωσε το ματς με 21 πόντους (9/10 δίποντα) και 4 ριμπάουντ. Πολύ καλός επίσης ο Σέρχιο Γιουλ με 16 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο διψήφιοι ήταν οι Νοσιόνι και Ρίβερς με 12 και 11 πόντους αντίστοιχα. Λίγο έπαιξε ο Γιάννης Μπουρούσης (2 πόντοι, 1 ριμπάουντ σε 5:25).

Η Μάλαγα υστέρησε σε όλους τους τομείς πλην των ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να πάνε στράφι τα 21 επιθετικά! Ένας πρώην πρωτευουσιάνος, ο Κάρλος Σουάρεθ είχε 15 πόντους, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε στους 5 με 1/5 τρίποντα.

Στο παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του ο 16χρονος Λούκα Ντόντσιτς, ο νεότερος παίκτης που έπαιξε ποτέ με τη λευκή εμφάνιση. Πέτυχε μάλιστα με τρίποντο το 92-71.

"Καθάρισε" η Μπαρτσελόνα

Στην τρίτη θέση εδραιώθηκε η Μπαρτσελόνα χάρη στο 79-57 επί της Ομπραντόιρο. Παρόντων των Πατ Ράιλι και Σταν Βαν Γκάντι, οι "μπλαουγκράνα" έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη χάρη σε σκορ απ' όλους πλην ενός. Ο Μπραντ Όλσεον με 11 πρώτευσε, ενώ ο Πλάις είχε 10 και 10 ριμπάουντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK