Οι Άραβες της Σίτι αγοράζουν την Γκραν Κανάρια!

Η εξαγορά της Γκραν Κανάρια είναι το διαβατήριο των Αράβων για τα Κανάρια Νησιά.

Οι Άραβες της Σίτι αγοράζουν την Γκραν Κανάρια!

Στον αθλητισμό της Ισπανίας θέλουν να εισβάλουν οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι και ως πρώτο στόχο έχουν την Γκραν Κανάρια!

Από τις αρχές των 90s η ισπανική ομάδα στηρίζεται οικονομικά και διοικείται από την τοπική κοινωνία του νησιού διαμέσου ενός ιδρύματος που είχε συσταθεί γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό.

Στον πρόεδρο του ιδρύματος, Αντόνιο Μοράλες, απευθύνθηκε ο Σαμουέλ Γεμπρά, ο άνθρωπος που ανέλαβε να καταθέσει την πρόταση του αραβικού fund με επικεφαλής τον Μοχαμάντ Αλ-Φαχίμ. Έγινε μάλιστα συνάντηση και η πρόταση ακολούθως μεταφέρθηκε στο συμβούλιο. Το οποίο σε πρώτη φάση απέρριψε την πώληση του 80% των μετοχών, αφού οι Άραβες δεν επιδιώκουν την αποκοπή της ομάδας από την τοπική κοινωνία και της αφήνουν το 20%.

Κατά τις τοπικές πηγές, η προσφορά ήταν πολύ καλή για τα δεδομένα της Γκραν Κανάρια. Παρόλο πάντως που δεν έγινε αποδεκτή, οι επιχειρηματίες από τα Εμιράτα σκοπεύουν να επανέλθουν και να κλείσουν τη συμφωνία, καθώς έχουν και επιχειρηματικούς σκοπούς στο νησί του Ατλαντικού.

Η ισπανική ομάδα ούτε αντιμετώπισε ούτε αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, είναι δηλαδή νοικοκυρεμένη, με το υπάρχον καθεστώς. Δεν υπάρχει ωστόσο η δυνατότητα ν' αυξηθεί το μπάτζετ και να γίνει ανταγωνιστική απέναντι στους ισχυρούς της χώρας, αφού δεν υπάρχει μεγαλοεπενδυτής. Εκεί ποντάρουν οι Άραβες και θεωρείται πως στο τέλος θα πετύχουν το στόχο τους, δημιουργώντας ίσως μια μπασκετική Μάντσεστερ Σίτι.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα