Ο Κατσικάρης νέος προπονητής της Μούρθια

Ο Φώτσης Κατσικάρης αποδέχθηκε την πρόταση της Μούρθια και μετά το Ευρωμπάσκετ πιάνει δουλειά ξανά στην Ισπανία.

Ο Κατσικάρης νέος προπονητής της Μούρθια

Γεγονός είναι η επιστροφή του Φώτση Κατσικάρη στο συλλογικό επίπεδο και δη στην Ισπανία, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μούρθια.

Η ομάδα του ισπανικού νότου τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με ρεκόρ 17-17, εξασφαλίζοντας άνετα την παραμονή της, και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ελλάδας ήταν η επιλογή της για τον πάγκο στη θέση του Ντιέγο Οκάμπο.

Η πρόσληψη του ομοσπονδιακού προπονητή ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης. Μάλιστα στη φωτογραφία που συνόδευε το θέμα υπήρχε η ελληνική λέξη καλωσόρισμα προκειμένου ο Έλληνας κόουτς να αισθανθεί οικεία από την πρώτη στιγμή.

Στην Ισπανία ο Κατσικάρης έχει πολύ καλό όνομα, έχοντας εργαστεί με επιτυχία τόσο στη Βαλένθια, ιδίως δε στην Μπιλμπάο, με την οποία έπαιξε στους τελικούς του ισπανικού κυπέλλου και σε αυτόν του Eurocup, όταν είχε αναδειχθεί προπονητής της σεζόν στη διοργάνωση.

Δουλειά στη Μούρθια θα πιάσει μετά το τέλος των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ. Μέχρι τότε το πρότζεκτ θα "τρέχουν" οι συνεργάτες του σε συνεννόηση μαζί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK