Ο Γιουλ σπάει το φράγμα της λογικής: 1.12 πόντοι ανά λεπτό...

Την καλύτερη εμφάνιση που έχει κάνει ποτέ στο ισπανικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Σέρχιο Γιουλ, πετυχαίνοντας ρεκόρ πόντων με εξωπραγματικό ποσοστό στα τρίποντα!

Ο Γιουλ σπάει το φράγμα της λογικής: 1.12 πόντοι ανά λεπτό...

Ο σεληνιασμένος Σέρχιο Γιουλ είναι ο... Στέφεν Κάρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Σουτάρει απ' όπου θέλει, όποτε θέλει και όπως θέλει στέλνοντας την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Η άμυνα της Μπιμπάο πολλά δεν είχε να κάνει. Μόνο... προσευχές. Προσευχές πάντως που δεν έπιασαν, αφού ο διεθνής γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης είχε 7/9 τρίποντα και 29 πόντους στα λιγότερα από τα 26 λεπτά που αγωνίστηκε.

Αν συνοπολογίσουμε πως ο Τζέισι Κάρολ είχε 7/11 πίσω από τα 6μ75, εύκολα γίνεται κατανοητό πως η ομάδα του Πάμπλο Λάσο, με 17/34 τρίποντα, επικράτησε 104-76 των Βάσκων.

Την ίδια στιγμή η Μπαρτσελόνα έκανε μια από τις πληρέστερες εμφανίσεις της στη σεζόν, ξεπερνώντας και αυτή το φράγμα των 100 πόντων. Για το 102-65 επί της Ανδόρα του Θανάση Αντετοκούνμπο (3 πόντοι) έβαλε το χεράκι του ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με 18 πόντους από 4/6 τρίποντα, ενώ ο Ντιανέ έκανε θραύση στα ριμπάουντ με 12!

Εντύπωση από τ' αποτελέσματα της αγωνιστικής έκανε το 79-68 της Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη επί της (μέχρι πρότινος) πρωτοπόρου Κανάριας. Παρόλο μάλιστα που ο Καμπάτσο έμεινε στο μηδέν και ο Γιώργος Μπόγρης από την άλλη είχε 12 πόντους - 3 ριμπάουντ. Πλέον η ομάδα του Έλληνα κόουτς, ο οποίος τη έχει βοηθήσει πολύ, προλαβαίνει να κυνηγήσει και τα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK