8η αγ.: Όλα τα λεφτά ο Τόμιτς. Εξαιρετικός ο Μπόγρης

Ο Άντε Τόμιτς ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για την Μπαρτσελόνα στην εκτός έδρας νίκη 79-64 επί της Φουενλαμπράδα στη Μαδρίτη.

8η αγ.: Όλα τα λεφτά ο Τόμιτς. Εξαιρετικός ο Μπόγρης

Ο Κροάτης σέντερ τελείωσε το ματς με 23 πόντους (10/14 δίποντα) και 7 ριμπάουντ, όντας ο μοναδικός διψήφιος σκόρερ από τους "μπλαουγκράνα". Η ομάδα του Πασκουάλ είχε διαφορά 11 πόντων και δεν κινδύνευσε μέχρι τέλους από μια ομάδα που έχει μόνο μία νίκη στα πρώτα οκτώ παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα πάντως παρέμεινε στο κατόπι της πρωτοπόρου και αήττητης Ρεάλ. Η "βασίλισσα" δοκιμάστηκε στο "Σαν Πάμπλο" της Σεβίλλης, αλλά με τέσσερις παίκτες να έχουν από 12 μέχρι 18 πόντους (Ρέγες, Αγιόν, Κάρολ, Ροντρίγκες) δεν κόπιασε να φτάσει στο 81-72.

Από την άλλη, την πέμπτη ήττα της υπέστη η Μπασκόνια χάνοντας 83-82 από την Μπανταλόνα. Μπέρτανς και Ερτέλ ήταν οι μόνοι που ξεχώρισαν από τους Βάσκους που ψάχνουν ακόμη προπονητή μετά την αποχώρηση Κρέσπι.

Στράφι τέλος πήγε η μεστή εμφάνιση του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος ήταν πρώτος σκόρερ στην ήττα 83-56 από την Κανάριας στην Τενερίφη. Ο Έλληνας σέντερ είχε 15 πόντους και 3 ριμπάουντ, αλλά γέλασε καλύτερα ο Φώτης Λαμπρόπουλος, ο οποίος σκόραρε 11 πόντους και μάζεψε 7 ριμπάουντ για τους νησιώτες.

Στο ματς που έριξε την αυλαία της αγωνιστικής η Μάλαγα επιβλήθηκε 75-64 στη Βαλένθια, έχοντας κορυφαίο του παρκέ τον Λιθουανό Κουζμίνσκας με 18 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Κώστας Βασιλειάδης έμεινε στους 4 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK