"Φεύγει οριστικά από Μπιλμπάο ο Τζέιμς"

Ο προπονητής της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς της ομάδας του την Φουενλαμπράδα πως είναι οριστική η αποχώρηση του Σον Τζέιμς.

"Φεύγει οριστικά από Μπιλμπάο ο Τζέιμς"

Το σίριαλ του Σον Τζέιμς αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα. Κι αυτό γιατί όπως δήλωσε ο τεχνικός της Μπιλμπάο, Σίτο Αλόνσο, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Φουενλαμπράδα.

 

"Η αποχώρηση του Σον Τζέιμς είναι οριστική. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έκανε όσο ήταν εδώ. Γνωρίζαμε τι παίκτη είχαμε πάρει" δήλωσε ο Ισπανός κόουτς. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η ώρα που ο σέντερ θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού πλησιάζει.

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική ΣΤΟΠ ΣΤΑ ΕΡΓΑ

Πώς ο νόμος Σπίρτζη "πάγωσε" την Ελλάδα

Γραφειοκρατική νοοτροπία, ανικανότητα και αδράνεια της κεντρικής διοίκησης ή σκόπιμες καθυστερήσεις που πατούν πάνω σε κενά και παραλήψεις του νόμου; Πως ο ν. 4412 του υπουργείου Υποδομών έχει «παγώσει» δημόσια έργα εκατοντάδων εκατομμυρίων και πως προσπαθεί να ανταπεξέλθει η τοπική αυτοδιοίκηση

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ