Στα ημιτελικά η Μπασκόνια του Μπουρούση, τώρα η Ρεάλ

Η Μπασκόνια του Γιάννη Μπουρούση θα είναι η αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης στο σαββατιάτικο ημιτελικό του Copa del Rey, αφού μετά από ματς-θρίλερ απέκλεισε με 79-77 την Ομπραντόιρο.

Στα ημιτελικά η Μπασκόνια του Μπουρούση, τώρα η Ρεάλ

Με εμφάνιση... καριέρας από τον Άνταμ Χάνγκα (20 πόντοι) και τον Γιάννη Μπουρούση να συνεισφέρει σε όλους τους τομείς (13 πόντοι με 7/8 βολές, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ) η Μπασκόνια επιβλήθηκε 79-77 της Ομπραντόιρο, που είχε το κοινό μαζί της, και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final-8 του Copa del Rey για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια.

Παρά το 24-10 της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, το ματς κρίθηκε στο στο φινάλε. Τότε που ο Χάνγκα με το έκτο τρίποντό του σε επτά προσπάθειες έκανε το 72-70 για τους Βάσκους και ο Άνταμς, μετά από ασίστ του Μπουρούση, πήρε γκολ-φάουλ διαμορφώνοντας με τη βολή το 75-70.

Η Ομπραντόιρο μείωσε άμεσα, αλλά στην επόμενη ευκαιρία της, ο Βατσζίνσκι εκβίασε το φάουλ, έκανε ερ μπολ και η Μπασκόνια δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί, παρά το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στο τέλος με το τρίποντο του Μπράουν και τη ρουλέτα βολές. Μοιραίος για τους Γαλιθιάνους ο Βατσζίνκι, ο πιο εύστοχος παίκτης στη λίγκα από το συγκεκριμένο σημείο. Ο Πολωνός θα ισοφάριζε, αλλά είχε 1/2 από τη γραμμή στα 3.2'' (έχασε την πρώτη, έβαλε κατά λάθος τη δεύτερη) και... χάρισε την πρόκριση στους Βάσκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν έπεσε στην παγίδα η Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK