Στα χέρια του Κατσικάρη ο Καμπάτσο

Aφού δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο στη Ρεάλ, ο Φακούντο Καμπάτσο αποφάσισε να δοκιμάσει αλλού την τύχη του.

Στα χέρια του Κατσικάρη ο Καμπάτσο

Ο βραχύσωμος Αργεντινός πλέι μέικερ συμφώνησε με τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην εν λόγω ομάδα με στόχο να γίνει βασικός και πρωταγωνιστής.

Ηταν λογικό ότι με τον Σέρχιο Γιουλ και τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ μπροστά του o Kαμπάτσο, βασικός πλέι μέικερ της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, δεν θα μπορούσε να βρει χρόνο και η αλλαγή περιβάλλοντος ήταν μονόδρομος.

Ο Κατσικάρης τον ξέρει από τον περσινό Μουντομπάσκετ όταν ο παίκτης τέθηκε αντιμέτωπος της Εθνικής στο παιχνίδι Ελλάδα-Αργεντινή στη Σεβίλλη.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ