MVP του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μπουρούσης!

Τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Μπουρούση, μιας και η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος τον ανακήρυξε ως τον καλύτερο παίκτη της κανονικής σεζόν.

MVP του ισπανικού πρωταθλήματος ο Μπουρούσης!

MVP της κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος και καλύτερος σέντερ, ανακηρύχθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο Έλληνας σέντερ της Μπασκόνια παρέλαβε τα βραβεία του σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στην Ισπανία, ωστόσο φάνηκε... διψασμένος για περισσότερα.

"Όλα αυτά τα βραβεία δεν σημαίνουν κάτι, αυτό που θέλουμε είναι το πρωτάθλημα", δήλωσε κατά την παραλαβή των βραβείων του.

Η χρονιά ήταν μέχρι τώρα εκπληκτική για τον Γιάννη Μπουρούση και τη Μπασκόνια που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Σε σύνολο 32 αγώνων στο πρωτάθλημα ο Έλληνας σέντερ έπαιξε κατά μέσο όρο 23 λεπτά, με 12.9 μέσο όρο πόντων, 5.5 αμυντικά ριμπάουντ και 2.2 ασίστ.

Να σημειωθεί ότι το περσινό αντίστοιχο βραβείο το είχε κατακτήσει ο Φελίπε Ρέγες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ κατά το παρελθόν το έχουν πάρει ονόματα όπως οι Μποντιρόγκα, Νοτσιόνι, Σκόλα, Ναβάρο, Γκασόλ και Σαμπόνις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK