Ψάχνει για προπονητή η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια δεν θα πορευτεί με τον Ίμπον Ναβάρο στον πάγκο της, αφού απόφαση της διοίκησης είναι να βγει στην αγορά και να βρει διαφορετική λύση.

Ψάχνει για προπονητή η Μπασκόνια

Πρώτα θα βρει προπονητή η Μπασκόνια και μετά θα θέσει στο τραπέζι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του ρόστερ.

Μετά τον αποκλεισμό στα προημιτελικά της ACB, Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας από τη Χώρα των Βάσκων ενημέρωσε τον Ίμπον Ναβάρο ότι μεταξύ τους συνεργασία, με τον τρόπο που ίσχυε από τη στιγμή που έφυγε ο Ιταλός Μάρκο Κρέσπι, δεν θα συνεχιστεί. Επειδή πάντως εκτιμήθηκε η δουλειά του κόουτς στη διάρκεια της θητείας του, τού προτάθηκε να παραμείνει για ακόμη τρία και να προσφέρει τις υπηρεσίες του από διαφορετικό πόστο.

Ο Ναβάρο δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να συνεχίσει και ζήτησε χρόνο έως ότου απαντήσει. Ίσως θέλει πρώτα να δει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του και ο άνθρωπος με τον οποίο θα χρειαστεί να συνεργαστεί την επόμενη σεζόν.

Σε πρώτη φάση το όνομα που γράφηκε πρώτο ήταν αυτό του Σάσα Ομπράντοβιτς της γερμανικής Άλμπα. Είναι μία πιθανή λύση, δεδομένου ότι η Μπασκόνια θέλει έναν προπονητή που να δουλεύει με χαμηλότερα από το συνηθισμένο μπάτζετ.

Μηχανή του Χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Γιατί εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς οι Ευρωπαίοι πριν από 14.500 χρόνια;

Νέα επιστημονική μελέτη σε σκελετούς ηλικίας 35 χιλ. ετών, δείχνει ότι υπήρξε απότομη κλιματική αλλαγή, που ήταν υπεύθυνη για την εξαφάνιση 14.500 Ευρωπαίων και την επανακατοίκηση της ηπείρου πρώτα στον νότο (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ