Zήσης: "Ηθελα πάντα να αγωνιστώ στην ACB"

Στους λόγους που τον ώθησαν να υπογράψει στην Μπιλμπάο αλλά και στην αποτυχία της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αναφέρθηκε ο Νίκος Ζήσης.

Zήσης: "Ηθελα πάντα να αγωνιστώ στην ACB"

Ιδού τι είπε στο επίσημο site των Βάσκων

"Ξέρω πολύ καλά τον κόουτς Κατσικάρη και είναι ένας από τους σημαντικούς λόγους που υπέγραψα, αλλά η απόφασή μου δεν βασίζεται στη σχέση μας, μίλησα με τη Μπιλμπάο, τους ανθρώπους της ομάδας και τους οπαδούς και μου έβγαλαν κάτι θετικό. Ήθελα μια μέρα να αγωνιστώ στο ισπανικό πρωτάθλημα και τώρα ήρθε η ώρα. Σίγουρα η Μπιλμπάο δεν είναι το φαβορί για να κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν οι αντίπαλοι.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπόμονος να πιάσω δουλειά στην Μπιλμπάο, είναι μια ομάδα με μέλλον και όραμα και έχει πολύ καλή οργάνωση. Για μένα είναι κίνητρο να παίζω σε μια ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ακόμη τίτλο. Ελπίζω πως θα έχουμε την τύχη να το κάνουμε και θα παίζω στην Μπιλμπάο με αυτόν τον στόχο.

Εχουν περάσει οκτώ-εννιά χρόνια από τότε που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία με την ομάδα μου λόγω των υποχρεώσεών μου με την εθνική Ελλάδας. Είναι κρίμα που δεν περάσαμε στους Ολυμπιακούς, αλλά από την άλλη θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με την ομάδα από την αρχή και αυτό είναι κάτι θετικό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK