Ζωντανή η Μάλαγα, νίκησε την Μπαρτσελόνα

Με νίκη 89-84 στην παράταση η Μάλαγα μείωσε σε 2-1 τη σειρά με την Μπαρτσελόνα και διατηρήθηκε σε τροχιά πρόκρισης στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ζωντανή η Μάλαγα, νίκησε την Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα Μάλαγα μπάσκετ

Μετά το 2-0 στη Βαρκελώνη η Μάλαγα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Έβγαλε όμως αντίδραση και ξεγλίστρησε της Μπαρτσελόνα, καταφέρνοντας έστω και στο έξτρα πεντάλεπτο να πάρει τη νίκη με 89-94 για να ελπίζει πλέον βάσιμα στην ανατροπή και την πρόκριση στους τελικούς της ACB.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είχε το πάνω χέρι για τρία δεκάλεπτα και προηγήθηκε 56-47. Η Ουνικάχα ωστόσο αποδείχθηκε εφτάψυχη, προσπέρασε 61-60 και έκανε το ματς ντέρμπι. Με το σκορ στο 74-74 οι δυο ομάδες είχαν από μία κατοχή. Ο Γκριν έκανε ερ μπολ από το τρίποντο και οι Ντόλμαν - Τόμιτς σπατάλησαν διπλή ευκαιρία, με αποτέλεσμα οι λογαριασμοί των δύο να λυθούν στην παράταση.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήγαν στο 78-74 και στο 83-77, χωρίς έκτοτε να κινδυνεύσουν, αφού οι "μπλαουγκράνα" εγκατέλειψαν τη μάχη.

Τη διαφορά στο ματς έκαναν τα ριμπάουντ, τομέας στον οποίο η Μάλαγα κυριάρχησε με 45 (18 επιθετικά) έναντι 32 της Μπαρτσελόνα. Είχαν επίσης οι γηπεδούχοι 40% από το τρίποντο με 11/27 - ο Κώστας Βασιλειάδης είχε 2/2 και 7 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK