"50-50 οι πιθανότητες του Όντομ να ζήσει"

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κατάσταση του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή.

"50-50 οι πιθανότητες του Όντομ να ζήσει"
Όντομ

Σε μία κλωστή κρέμεται η ζωή του Λαμάρ Όντομ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας.

Ο πρώην αστέρας των Λος Άντζελες Λέικερς βρέθηκε σχεδόν ημιθανής σε πασίγνωστο οίκο ανοχής στη Νεβάδα, απόρροια ανεξέλεγκτης χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι γιατροί βρήκαν "σχεδόν κάθε πιθανή ουσία που υπάρχει" στον οργανισμό του 35χρονου Όντομ, ανέφερε πηγή στο " E! News", ενώ το " TMZ" μεταδίδει ότι υπέστη πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια, ότι βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη λόγω καταστροφής του συκωτιού του και ότι οι πιθανότητες επιβίωσης είναι 50-50 και εάν τα καταφέρει, θα έχει υποστεί εγκεφαλική βλάβη.

Ο Όντομ φέρεται να βρισκόταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση μετά από τον τέταρτο θάνατο του στενού περιβάλλοντός του μέσα σε λίγα χρόνια, ενός φίλου του από ναρκωτικά.

Γι' αυτόν τον λόγο, οι αρχές που διερευνούν την υπόθεση, δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Η εν διαστάσει σύζυγός του Κλόι Καρντάσιαν, μαζί με τις αδερφές της, Κιμ, Κένταλ, Κόρτνι και τη μητέρα της Κρις Τζένερ βρίσκονται στο νοσοκομείο, όπως και τα δύο παιδιά του Όντομ, η 17χρονη Ντέστινι και ο 13χρονος Λαμάρ Τζούνιορ. Η Κλόι Καρντάσαν, η οποία λαμβάνει τις ιατρικές αποφάσεις αφού ακόμα δεν έχει εκδοθεί το διαζύγιο, μετέφερε στο νοσοκομείο με πτήση και τον πατέρα του Όντομ.

"Ο Λαμάρ έμοιαζε στρεσαρισμένος όταν εμφανίστηκε. Τα κορίτσια προσπάθησαν να τον χαλαρώσουν και του προσέφεραν μασάζ σε όλο το σώμα. Εν τέλει, ήθελε να διασκεδάσει, αν και έκλαιγε ανά διαστήματα. Έλεγε στα κορίτσια ότι ήταν ένας κατεστραμμένος άνθρωπος, ότι πίστευε πως η ζωή του ήταν ένα χάλι και ότι δεν είχε κατεύθυνση", ανέφερε μία πηγή στην " Daily Mail Online".

"Είχε τρελαθεί με την Κλόι, είχε εμμονή μαζί της. Έδειχνε στα κορίτσια φωτογραφίες που ήταν μαζί της και ήθελε να ανοίξει την καρδιά του. Δεν είχε έρθει μόνο για σεξ, ήθελε έναν ώμο να κλάψει. Έμοιαζε χαμένος".

"Στο πάρτι έκαναν χρήση κοκαίνης, πήρε και Viagra και τα κορίτσια είδαν κι άλλα ναρκωτικά να υπάρχουν στο δωμάτιο. Ήταν λυπηρό το θέαμα, ήταν μία σκιά του αστεριού του NBA που όλοι γνωρίζαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τάσος Μαγουλάς: Η ΑΕΚ, το μπάσκετ κι ο θάνατος ως... παρτενέρ

Οι δύο ιερόδουλες που έσωσαν τον Όντομ

Σε ημιθανή κατάσταση ο Όντομ

News 24/7

24MEDIA NETWORK