90χρονη προκαλεί τον Γουέιντ (VIDEO)

Το όνειρο μιας 90χρονης έκανε πραγματικότητα ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος δέχθηκε την πρόκλησή της και δοκίμασαν παρέα μερικά σουτ κατά τη διάρκεια της προπόνησης των Χιτ την Τρίτη (21/10). Δείτε το VIDEO.

90χρονη προκαλεί τον Γουέιντ (VIDEO)

H Ιλουμινάδα Μαγκτότο είχε μόνο μια ευχή για τα 90ά γενέθλιά της: Να παίξει μπάσκετ κόντρα στον Ντουέιν Γουέιντ. Ο άσος των Χιτ αποφάσισε την Τρίτη (21/10) να πραγματοποιήσει την επιθυμία της "γιαγιάς Νέλι" όπως είναι γνωστή.

Η 90χρονη πέρασε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να δοκιμάσει μερικά σουτάκια παρέα με τον Γουέιντ, με τους δυο τους να το διασκεδάζουν.

Αφού πραγματοποίησε την επιθυμία της, ο 32χρονος έστειλε το εξής μήνυμα στην γιαγιά Νέλι στο instagram: "Σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την λατρεμένη κυρία. Ποτέ δεν ξέρεις την επίδραση που έχεις στους ανθρώπους και συναντώντας την, συνειδητοποίησα ξανά ότι η ζωή μου είναι μεγαλύτερη από το μπάσκετ. Μου έβαλε την πρόκληση να παίξει εναντίον μου ένας εναντίον ενός για τα 90ά γενέθλιά της. Ευχαριστώ την οικογένειά της, τους Χιτ και την TeamWade που έκανε την ευχή της πραγματικότητα".

Δείτε το VIDEO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK