Αφιέρωμα στους πρωταθλητές του NBA Σαν Αντόνιο Σπερς (VIDEO)

Ένα φοβερό αφιέρωμα στους Σαν Αντόνιο Σπερς για τα παιχνίδια των τελικών έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, το οποίο είναι εξαιρετικό και δείχνει το φανταστικό μπάσκετ που παίζουν τα "σπιρούνια".

Αφιέρωμα στους πρωταθλητές του NBA Σαν Αντόνιο Σπερς (VIDEO)

Είναι ο ορισμός της "ομάδας". Δεν μπορείς να δεις κάποιο παιχνίδι τους και να μην μείνεις έκπληκτος. Έπαιξαν σε όλη τη σεζόν πολύ καλά, ειδικά όμως στους τελικούς των πλέι-οφ, παρέδωσαν μαθήματα μπάσκετ.

Αυτό είναι κάτι πραγματικό, άλλωστε το είπε και ο "βασιλιάς" Λεμπρόν: "Μας δίδαξαν πως παίζεται το μπάσκετ. Χωρίς εγωισμό, έπαιζαν ο ένας για τον άλλον, έτρεχαν, πάσαραν, σούταραν. Πρώτα η ομάδα και μετα οι ίδιοι. Αυτό είναι το μπάσκετ, οι Σπερς γίνονται καλύτεροι με τα χρόνια".

Όταν σου βγάζει το καπέλο ίσως ο κορυφαίος όλων αυτή τη στιγμή, κάτι σημαίνει. Αν δείτε όμως ιδίοις όμμασι το VIDEO, θα καταλάβετε ότι το Σαν Αντόνιο προσφέρει υπερθέαμα. Πάσες, δουλεμένα συστήματα, παίζουν ο ένας για τον άλλον, τρομερές συνεργασίες και ορισμένες φορές χωρίς να βλέπουν ο ένας τον άλλον.

Η μπασκετική δικαιοσύνη ήθελε τους Σπερς να γίνουν πρωταθλητές. Και έγιναν. Όχι όμως από τύχη. Αλλά επειδή τα λόγια είναι περιττά... Απολαύστε τους.

Διαβάστε ακόμη:

Η απίστευτη ταινία του 5ου τελικού στο NBA

News 24/7

24MEDIA NETWORK