Αγωνία για Μπος, διαγνώστηκε ξανά με θρόμβους

O Kρις Μπος βρίσκεται πάλι αντιμέτωπος με μία δύσκολη ιατρική κατάσταση, αυτή των θρόμβων στο αίμα.

Αγωνία για Μπος, διαγνώστηκε ξανά με θρόμβους

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την πόρτα του Κρις Μπος.

Ο άσος και πρώτος σκόρερ εφέτος των Μαϊάμι Χιτ διαγνώστηκε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν με θρόμβους στο αίμα, πρόβλημα που τον κράτησε και εκτός all-star game το Σαββατοκύριακο.

Ο Μπος εξετάστηκε αρχικά από γιατρούς στο Τορόντο και εν συνεχεία επέστρεψε στο Μαϊάμι για να υποβληθεί σε αναλυτικότερες ιατρικές εξετάσεις και να συμβουλευτεί το ιατρικό τιμ των Χιτ.

Το νέο ραντεβού που θα έχει ο παίκτης την Τρίτη με τους γιατρούς του αναμένεται να καθορίσει και το αν θα ξαναπαίξει ή όχι εφέτος στο ΝΒΑ.

Το ίδιο πρόβλημα ο Μπος το αντιμετώπισε και την προηγούμενη σεζόν και συγκεκριμένα σχεδόν ένα χρόνο, στις 21 Φεβρουαρίου του 2015. Αρχισε αμέσως θεραπεία και έμεινε εκτός μέχρι το τέλος των επίσημων υποχρεώσεων των Χιτ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ