Αγωνία για το trade Ίρβινγκ - Τόμας

Καμία ενημέρωση, θετική ή αρνητική, δεν υπάρχει ακόμα όσον αφορά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Αϊζάια Τόμας. Τρελό σενάριο για... εναλλακτικό πλάνο ανταλλαγής του Ίρβινγκ στους Μπακς!

Αγωνία για το trade Ίρβινγκ - Τόμας
giannis thomas irving

Αργά το βράδυ της Παρασκευής διέρρευσε από τις ΗΠΑ η πληροφορία πως το trade ανάμεσα σε Καβαλίερς και Σέλτικς είναι στον... αέρα, αφού Αϊζάια Τόμας φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο ισχίο που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως.

Αμέσως ξεκίνησαν τα σενάρια που έκαναν λόγο μέχρι και για... ακύρωση της τράμπας μεταξύ των δυο πλευρών, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο εδώ που φτάσαμε. Πιο πιθανό είναι το ενδεχόμενο να ζητήσει κάτι παραπάνω η ομάδα του ΛεΜπρόν (κάποιο ντραφτ πικ), από το να πάρει πίσω τον... ξενερωμένο με τον "βασιλιά" Κάιρι Ίρβινγκ.

Πάντως στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού επανέφεραν το σενάριο που θέλει τους Καβαλίερς να έχουν ήδη εναλλακτικό πλάνο αν χαλάσει του 25χρονου γκαρντ. Σε αυτό συμπεριλαμβάνονται οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Μπακς, έστω και καθυστερημένα, είχαν ζητήσει τον Ίρβινγκ προσφέροντας τον Μπρόγκντον, τον Μίντλετον και την επιλογή του πρώτου γύρου στο ντραφτ του επόμενου καλοκαιριού.

Ένα trade που διόλου απαγορευτικό, το οποίο μάλιστα δεν αποκλείεται να μπει ξανά στο τραπέζι, αν η κατάσταση του Τόμας είναι τέτοια που θα τινάξει στον αέρα τη συμφωνία με τους Σέλτικς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK