Αλλάζει θέση ο Κόμπε Μπράιαντ: Τι έχει στο μυαλό του ο Σκοτ

Τώρα στα... γεράματα ο Κόμπε Μπράιαντ ετοιμάζεται για μια νέα καριέρα στις θέσεις των φόργουορντ.

Αλλάζει θέση ο Κόμπε Μπράιαντ: Τι έχει στο μυαλό του ο Σκοτ
Μπράιαντ Λέικερς

Οι Λέικερς χτίζονται με διαφορετικό τρόπο ενόψει της νέας σεζόν και ο "βαρύς" πλέον, μετά τους τραυματισμούς, Κόμπε Μπράιαντ θα έχει συγκεκριμένο ρόλο στο πλάνο του Μπάιρον Σκοτ.

Ο ίδιος ο προπονητής των "λιμνάνθρωπων" εξήγησε ότι υπολογίζει κανονικά στον "Black Mamba", ταυτόχρονα όμως τον προορίζει για τις θέσεις των φόργουορντ. Κυρίως στο "3", αλλά ενίοτε και στο "4", αφού πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα τον προστατεύσει από κάποιες υποτροπές και ταυτόχρονα θα κερδίσει πολλά περισσότερα από αυτόν.

" Ο Κόμπε μπορεί να παίξει από το 1 έως το 3, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Πιστεύω όμως ότι θα παίζει περισσότερο στο 3 παρά στο 2. Όσο περισσότερο τον βγάζουμε στα φτερά, τόσο πιο χρήσιμος θα είναι", τόνισε ο Σκοτ και διευκρίνισε κάτω από ποιες περιστάσεις μπορεί να βοηθήσει ως πάουερ φόργουορντ.

" Σε κάποια παιχνίδια, απέναντι σε ορισμένες ομάδες, ίσως τον δούμε στο 4. Με την επιμονή του, τον τρόπο που μαρκάρει και το κοντρολαρισμένο μυαλό του, αν του πω 'Κόμπε τον έχεις', θα το εκλάβει ως πρόκληση. Τον ξέρετε πώς είναι. Θα είναι ανταγωνιστικός", συμπλήρωσε ο κόουτς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK