Ανακοίνωσε το τέλος ο Κόμπε!

Ο Κόμπε Μπράιαντ ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την απόφασή του να βάλει τέλος στη μπασκετική καριέρα του, μόλις ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

Ανακοίνωσε το τέλος ο Κόμπε!

Ο 37χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ μετά από 20 χρόνια σπουδαίας καριέρας, στη διάρκεια της οποίας κατέκτησε 5 πρωταθλήματα και δύο χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, αποφάσισε να ανακοινώσει μέσω ενός μακροσκελούς μηνύματος, την απόφασή του να αποσυρθεί από τη την ενεργό δράση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο συγκινητικό μήνυμα του ο Κόμπε:

"Αγαπημένο μου μπάσκετ,

Από τη στιγμή που φόρεσα τις κάλτσες του πατέρα μου και ξεκίνησα νοητά να εκτελώ νικητήρια σουτ στο θρυλικό Western Forum, ήξερα πως ένα πράγμα ήταν αληθινό. Σε ερωτεύθηκα. Σε αγάπησα τόσο, που σου έδωσα τα πάντα. Το μυαλό και το κορμί μου, το πνεύμα και την ψυχή μου. Ημουν ένα εξάχρονο παιδί που σε αγάπησε έντονα. Δεν είδα ποτέ το τέλος του τούνελ. Είδα μόνο τον εαυτό μου να βγαίνει τρέχοντας από αυτό. Ετρεξα πάνω κάτω σε κάθε παρκέ για να κυνηγήσω κάθε μπαλιά. Μου ζήτησες να παλέψω και σου έδωσα την καρδιά μου γιατί μου προσέφερες πολλά περισσότερα.

Επαιξα με ιδρώτα και με πόνο, όχι μόνο επειδή η πρόκληση με καλούσε, αλλά κι επειδή ΕΣΥ με φώναζες. Εκανα τα πάντα για ΕΣΕΝΑ, γιατί έτσι πρέπει να κάνεις όταν κάποιος σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο ζωντανός, όσο εσύ με άφησες να νιώσω. Εδωσες σε ένα εξάχρονο παιδί το Laker Dream και για πάντα θα σε αγαπώ. Ομως, δεν μπορώ να σε αγαπώ τόσο αρρωστημένα για πολύ ακόμα. Αυτή τη χρονιά, είναι ό,τι μου έχει απομείνει για να σου δώσω. Η καρδιά μου μπορεί να αντέξει το σφυροκόπημα, το μυαλό μου θα το διαχειριστεί, όμως το σώμα μου ξέρει πως ήρθε η στιγμή να πω αντίο.

Και είμαι εντάξει. Είμαι έτοιμος να σε αφήσω να φύγεις. Θέλω να το γνωρίζεις τώρα, ώστε και οι δυο να αδράξουμε κάθε στιγμή που μας απόμεινε. Τα καλά και τα άσχημα. Δώσαμε ο ένας στον άλλο όσα είχαμε.

Γνωρίζουμε και οι δυο, πως ό,τι κι αν κάνω μετά, θα είμαι πάντα αυτό το παιδί με τις γυρισμένες κάλτσες, τον κάδο με τα σκουπίδια στη γωνία και τα πέντε δευτερόλεπτα. Η μπάλα είναι στα χέρια μου. 5... 4... 3... 2... 1

Πάντα θα σε αγαπώ,

Kobe".

Οι καλύτερες στιγμές του Κόμπε

Ένα δείγμα αποτελούν τα παρακάτω καλάθια του. Προσπάθειες που χαράχτηκαν (για πάντα) στη μνήμη.

- Τότε που έπαιζε... ρολόι

- Τότε που σήκωνε ένα γήπεδο στο πόδι

- Τότε που έκανε πλάκα στον Γκραντ Χιλ

- Τότε που τέτοια σουτ ήταν καθημερινότητά του

- Τότε που αψηφούσε χρόνο και ισορροπία

- Τότε που ο Κέβιν Γκαρνέτ έβλεπε εφιάλτες

- Τότε που δίδασκε τον αιφνιδιασμό

Bonus track: οι 81 πόντοι του απέναντι στους Ράπτορς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι 10 καλύτεροι παίκτες όλων των εποχών στο ΝΒΑ

Κόμπε ή Μάτζικ; Ποιος είναι ο κορυφαίος Λέικερ της ιστορίας;

Κόμπε Μπράιαντ: Το κ@@@παιδο που δούλεψε όσο κανείς

Μπράιαντ: Διαμάντι, 37 καρατίων

Κόμπε Μπράιαντ: Ας περάσει πρώτα αυτή την πίστα (του κορυφαίου Laker) και τα ξαναλέμε

News 24/7

24MEDIA NETWORK