ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Το συγκινητικό "αντίο" του Μπάτλερ στον Ρόουζ

Ο σταρ των Σικάγο Μπουλς, Τζίμι Μπάτλερ αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη και φίλο του, Ντέρικ Ρόουζ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιορκ Νικς, μ' ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Το συγκινητικό "αντίο" του Μπάτλερ στον Ρόουζ

Το μεγαλύτερο trade του καλοκαιριού είναι γεγονός! Ο Ντέρικ Ρόουζ αποχαιρέτησε ύστερα από εφτά χρόνια τους Σικάγο Μπουλς και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιου Γιορκ Νικς. Ο 27χρονος γκαρντ που ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από προβλήματα τραυματισμών θα προσπαθήσει να βρει ξανά τον χαμένο εαυτό του στη Νέα Υόρκη.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στους φίλους των Μπουλς, αφού ο Ρόουζ είναι γέννημα θρέμμα του Σικάγο και θεωρήθηκε ο παίκτης που θα μπορούσε, μετά τον Μάικλ Τζόρνταν, να οδηγήσει την ομάδα στους τίτλους. Παρ' όλα αυτά, κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

Μάλιστα, ο έτερος σταρ των "ταύρων", Τίζμι Μπάτλερ, μ' ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram είπε το δικό του, ξεχωριστό "αντίο", στον Ρόουζ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ:

"Ο πόιντ γκαρντ μου, ο αδερφός μου: μου έμαθες τόσα πολλά απ' όταν ήρθα στη λίγκα σαν ένα 21χρονο παιδί απ' το Μαρκέτ. Για μένα, το να έρθω στο Σικάγο για να παίξω και να μάθω από εσένα, έναν MVP, ήταν μία μεγάλη πρόοδος. Με βοήθησες να μετατραπώ στον παίκτη που είμαι σήμερα. Μου δίδαξες την σκληρή δουλειά που χρειάζεται για να αγωνιστείς σ' αυτή τη λίγκα. Είσαι ένας ηγέτης. Ήσουν πάντα ένας υποστηρικτός συμπαίκτης και φίλος. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να παίζω στο πλευρό σου κάθε βράδυ και ξέρω πως θα συνεχίσεις να είσαι ένας σπουδαίος παίκτης και ηγέτης, όπως ήσουν και στο Σικάγο, τα επόμενα χρόνια".

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Ντέρικ Ρόουζ στους Νικς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK