Αντετοκούνμπο: "Είμαι θυμωμένος"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε δριμύτερος στα παρκέ μετά από την παραμονή του στον πάγκο για έναν αγώνα και εξήγησε ότι πήρε το μάθημά του για τη συνέχεια και αυτό είναι να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με τον θυμό που πρέπει.

Αντετοκούνμπο: "Είμαι θυμωμένος"

"Πήρα το μάθημά μου. Μπήκα στο παιχνίδι με τους Νικς και ήμουν θυμωμένος. Μετά, οι κόουτς μου είπαν πως έτσι έπρεπε να αντιμετωπίζω κάθε αγώνα", δήλωσε για τις αναμετρήσεις με τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς, όπου είχε θετική απόδοση και μία εντυπωσιακή φάση που τον έστειλε στο νο 2 του top της ημέρας.

Όσο για μία γκριμάτσα που αρχίζει να γίνεται σήμα κατατεθέν του, ο 21χρονος Giannis απάντησε: "Χθες οι συμπαίκτες μου, έκαναν πλάκα. Έλεγαν ότι είμαι άσχημος, με αυτή την άσχημη έκφραση. Το... δούλεψα στο ενδιάμεσο των αναμετρήσεων. Σήμερα ήταν πιο όμορφο. Είχε swag".

Τέλος, σχολίασε την αισθητή βελτίωση των Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι έφτασαν στα πλέι οφ, σε σχέση με την περσινή χρονιά και τις μόλις 15 νίκες στην κανονική σεζόν: "Για να είμαι ειλικρινής, πάντα πίστευα ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν ήξερα μόνο αν μπορούμε να πάμε από τις 15 στις 40 νίκες. Από την πρώτη μέρα ο στόχος μας ήταν τα πλέι οφ. Όλοι το πίστευαν. Άρχισα να το πιστεύω κι εγώ και τα καταφέραμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK