Αντετοκούνμπο: "Ο Κώστας με νίκησε σε μονό, μου έκανε και trash taking!"

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο όχι μόνο νίκησε τον Γιάννη σε μονό των δυο τους, αλλά του έκανε και ένα απίστευτο trash taking! Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μετά από ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφους.

Αντετοκούνμπο: "Ο Κώστας με νίκησε σε μονό, μου έκανε και trash taking!"

Μια απίστευτη δήλωσε έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά το ματς των Μπακς με τους Ρόκετς. Ο σταρ της ομάδας του Μιλγουόκι ρωτήθηκε για την πρόοδο του μικρότερου αδερφού του, Κώστα, με την απάντηση του Greek Freak να αφήνει άφωνους τους δημοσιογράφους:

"Ο Κώστας; Ω φίλε, ω φίλε.... Παίξαμε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δύο μέρες πριν ύστερα από ένα παιχνίδι. Μου έκανε trash talking! Μου "έλεγε έλα να παίξουμε, έλα να σε παίξω 1vs1"! Του έλεγα "Κώστα, δεν είσαι έτοιμος. Δεν το θες αυτό αδελφέ. Ηρέμησε".

Μετά έπαιξε με τον μικρό μου αδελφό τον Άλεξ. Τελικά παίξαμε μέχρι τους επτά πόντους και με νίκησε. Με νίκησε! Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά την ίδια στιγμή ένιωθα περήφανος και συγκινημένος. Είμαι χαρούμενος να βλέπω τον μικρό μου αδελφό να βελτιώνεται κάθε μέρα. Νομίζω με κέρδισε με σκορ 6-4 ή 7-4.

Ο στόχος μας είναι να γίνει εκείνος καλύτερος από εμένα. Και στη συνέχεια ο Άλεξ, ο πιο μικρός, να είναι ο καλύτερος απ' όλους μας".

Αντετοκούνμπο: "Ο Κώστας με νίκησε σε μονό, μου έκανε και trash taking!"

Για το ματς με τους Ρόκετς τόνισε: " Νιώθω πιο άνετος σε κάθε παιχνίδι, μέρα με την μέρα. Στην αρχή ήταν δύσκολα. Δεν είμαι συνηθισμένος σε αυτή τη θέση. Στο τέλος της ημέρας, όμως, προσπαθώ να μην σκέφτομαι τον εαυτό μου ως πόιντ γκαρντ, αλλά να είμαι εκείνος που "τρέχει" την επίθεση. Πιστεύω πως έχω πολύ καλές ικανότητες στις πάσες και μπορώ να βρω τον κατάλληλο παίκτη.

Οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά και έτρεξαν το γήπεδο. Πήραν τις σωστές αποφάσεις και ήταν επιθετικοί. Μπορούμε να κάνουμε το σωστό. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι με τους Πέισερς, θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε".

Για τα όσα έκανε στο παρκέ μαζί με τον Πάρκερ: "Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν μια γεύση από το μέλλον. Το μέλλον για εμάς και για αυτή την ομάδα είναι λαμπρό. Ξέρω πως ο Τζαμπάρι είχε βραδιά καριέρας. Προσπαθούσα να περάσω μπροστάτην μπάλα. Όλα πήγαν καλά. Ήταν μια καλή γεύση από το μέλλον. Νιώθω πιο άνετα με τον Τζαμπάρι. Περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί στο παρκέ και η χημεία μεταξύ μας έρχεται παιχνίδι με το παιχνίδι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νίκη οι Μπακς, ξανά triple-double ο Αντετοκούνμπο!

Το σόου του Αντετοκούνμπο κόντρα στους Ρόκετς

Συγκλονιστικό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο στο Νο 2 του TOP-10

News 24/7

24MEDIA NETWORK