Αντετοκούνμπο: "Παίξαμε σκληρά"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλειπε στη φετινή πρεμιέρα των Μπακς στο πρωτάθλημα λόγω τιμωρίας και σε εκείνο το ματς οι Νικς είχαν επιβληθεί του Μιλγουόκι. Τα ξημερώματα όμως έδωσε το παρών και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη μέσα στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε τι σχολίασε ο ίδιος σχετικά..

Αντετοκούνμπο: "Παίξαμε σκληρά"

" Νομίζω ότι κλειδί ήταν η άμυνά μας. Παίξαμε σκληρά και τηρήσαμε τις αρχές του αμυντικού παιχνιδιού μας", τόνισε αρχικά ο Greek Freak.

Για την απουσία του στην πρεμιέρα, κόντρα στους Νικς, είπε: "Αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι την επόμενη φορά που θα παίξω εναντίον τους ήταν να παίξω σκληρά. Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε πολλά λάθη στο αμυντικό κομμάτι, οπότε σκεφτόμουν ότι την επόμενη φορά που θα παίξουμε να παίξουμε σκληρά και να αποφύγουμε τα λάθη. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με 25 πόντους, οπότε έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Έπρεπε να παίξουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε για την νίκη".

Για το τι έχει αλλάξει από την πρώτη φορά που αντιμετώπισε τον Καρμέλο Άντονι: " Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι είμαι πιο ώριμος, έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ξέρω το παιχνίδι καλύτερα τώρα πια. Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω και εξελίσσομαι θα είναι πιο δύσκολο να παίζει απέναντί μου. Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Μέλο. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στον πλανήτη, όπως είπε νομίζω και ο Πολ Πιρς. Έπρεπε όμως να βρούμε τρόπους να τον περιορίσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK