Αντετοκούνμπο: "Περισσότερα τρίποντα φέτος"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα των Μιλγουόκι Μπακς παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπου μίλησε για την εμπειρία του στο φετινό Eurobasket με την Εθνική, αλλά και τους τομείς του παιχνιδιού του που θέλει να βελτιώσει.

Αντετοκούνμπο: "Περισσότερα τρίποντα φέτος"

Απογοητεύτηκα επειδή πίστευα ότι είχαμε καλύτερη ομάδα από την Ισπανία. Δεν ξέρω τί έγινε την ημέρα του αγώνα. Αυτό όμως είναι το μπάσκετ. Κάποιες φορές κερδίζεις και κάποιες φορές όχι. Συγχαρητήρια στην Ισπανία. Σαφώς και νιώθεις πολύ καλύτερα όταν ξέρεις ότι αποκλείστηκες από την καλύτερη ομάδα του Ευρωμπάσκετ”δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης στο επίσημο σάιτ των Bucks όταν κλήθηκε να μιλήσει για το φετινό Ευρωμπάσκετ. Δεν έμεινε πάντως εκεί, αφού αναφέρθηκε και στα κέρδη του από αυτή τη διοργάνωση.

Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Έμαθα πολλά. Έπαιξα εφτά παιχνίδια σε δέκα μέρες. Με βοήθησε πολύ στην βελτίωσή μου. Πλέον αισθάνομαι πιο άνετα. Η εμπειρία αυτή με βοήθησε ώστε να είμαι ακόμα πιο έτοιμος όταν εμφανίστηκα στο training camp ενόψει της φετινής σεζόν”.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε στην συνέχεια πως πλέον εστιάζει στις υποχρεώσεις του με τους Bucks, με τον στόχο να είναι πλέον “ να δουλέψουμε στο training camp για να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να ξαναμπούμε στα πλέι-οφ, ώστε αν τα διορθώσουμε να καταφέρουμε να περάσουμε και έναν γύρο”.

Στο τέλος βέβαια ο Γιάννης είπε ότι θέλει να παρουσιαστεί καλύτερος και ο ίδιος. Όσο για το τί θέλει να βελτιώσει; Αυτό δεν είναι άλλο από το σουτ του από μέση και μακρινή απόσταση. “ Ελπίζω ο κόουτς να με αφήσει να σουτάρω περισσότερα τρίποντα φέτος. Πιστεύω ότι αν βελτιωθώ σε αυτόν τον τομέα θα πάει το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο, επειδή θα τραβάω τον παίκτη που θα με μαρκάρει μακριά από το καλάθι. Κι αυτό θα με αφήσει να πηγαίνω πιο εύκολα προς το καλάθι, είτε για να σκοράρω, είτε για να δημιουργώ καταστάσεις για τους συμπαίκτες μου”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK