Αντετοκούνμπο: "Πρότυπό μου ο Κόμπε, ένιωσα υπέροχα που μίλησε για μένα"

Πανευτυχής ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την εμφάνισή του κόντρα στους Λέικερς. Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Έλληνας άσος μετά το ματς για τις συμβουλές του Μπράιαντ, αλλά και το τριπλ-νταμπλ που πέτυχε.

Αντετοκούνμπο: "Πρότυπό μου ο Κόμπε, ένιωσα υπέροχα που μίλησε για μένα"

Αρχικά τόνισε: "Ήταν μια σπουδαία βραδιά. Σαν πάρτι! Ήταν η τελευταία εμφάνιση του Κόμπε και ήμουν ενθουσιασμένος που τον είχαμε εδώ. Είναι ένα από τα πρότυπά μου, τον παρακολουθούσα όταν ήμουν νεότερος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και για τη νίκη, φυσικά".

Για τις συμβουλές που του έδωσε ο Μπράιαντ δήλωσε: "Μιλήσαμε, μου είπε τι έκανε ο ίδιος κάθε καλοκαίρι για να βελτιώνεται. Με συμβούλευσε να δουλεύω σκληρά στο γυμναστήριο και να προπονούμαι στο σουτ μου.

Μου είπε πως εκείνος έκανε 1.000 σουτ τη μέρα, οπότε εγώ πρέπει να κάνω1.500! Μου είπε πως όταν έπαιζε δεν αστειευόταν στους αγώνες ή στις προπονήσεις και το ίδιο θα πρέπει να κάνω κι εγώ, μέχρι την τελευταία μέρα που θα παίζω μπάσκετ. Να είμαι σοβαρός ως το τέλος. Είναι μια σπουδαία συμβουλή. Ένιωσα υπέροχα που ο Κόμπε μίλησε για μένα".

Σχετικά με το τριμπλ νταμπλ του τέλος είπε: "Ελπίζω να το κρατήσουν αυτό και να μην το ακυρώσουν όπως το άλλο. Το καλό που τους θέλω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μυθικός Αντετοκούνμπο με τριπλ-νταμπλ κόντρα στους Λέικερς!

Υπόκλιση Μπράιαντ στον μαγικό Αντετοκούνμπο

H συγκινητική συμβουλή του Κόμπε στον Αντετοκούνμπο στα αποδυτήρια

"Σκέπασε" τους Λέικερς: Διπλή τάπα από Αντετοκούνμπο!

Τρομερό κάρφωμα από Αντετοκούνμπο στην κορυφή του TOP-10!

Τρέλανε το twitter ο Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK