Απαγορευμένη ουσία στο δείγμα του Τζέφερσον και τιμωρία

Ο Αλ Τζέφερσον θα χάσει πέντε παιχνίδια των Χόρνετς λόγω χρήσης απαγορευμένης ουσίας!

Απαγορευμένη ουσία στο δείγμα του Τζέφερσον και τιμωρία

Με αποκλεισμό πέντε αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Αλ Τζέφερσον για χρήση απαγορευμένης ουσίας που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του. Όπως ανακοίνωσε η λίγκα, ο 30χρονος ψηλός θα εκτίσει την ποινή του μόλις είναι διαθέσιμος και όχι στο διάστημα της απουσίας του λόγω τραυματισμού.

Σε 17 παιχνίδια που είχε παίξει έως εδώ, ο Τζέφερσον είχε 13.7 πόντους με 50% ευστοχία και 6.4 ριμπάουντ.

"Είμαστε απογοητευμένοι με τις αποφάσεις του Αλ που οδήγησαν σε αυτήν την τιμωρία", ανακοίνωσαν οι Χόρνετς, πριν ο Τζέφερσον απολογηθεί για τη συμπεριφορά του. "Απογοήτευσα πολύ κόσμο, ιδίως το κοινό της Σάρλοτ που μ' έχει υποστηρίξει πολύ από τότε που ήρθα. Από τα βάθη της καρδιάς μου ζητάω συγγνώμη".

Επειδή η ποινή αφορά αποκλεισμό μονάχα πέντε αγώνων, θα πρόκειται προφανώς για ουσία που δεν συγκαταλέγεται στα σκληρά αναβολικά. Το ΝΒΑ δεν ανακοίνωσε τι βρέθηκε στο δείγμα του έμπειρου σέντερ.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ