"Απέρριψε Ολυμπιακό, Βαρέζε και Καχασόλ ο Αντετοκούνμπο"

Διετές συμβόλαιο 550.000 δολαρίων απέρριψε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με τον ατζέντη του, προκειμένου να παλέψει για μία θέση στο ΝΒΑ.

"Απέρριψε Ολυμπιακό, Βαρέζε και Καχασόλ ο Αντετοκούνμπο"

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι αποφασισμένος να παίξει στο ΝΒΑ και θα το κάνει με οποιοδήποτε (χρηματικό) κόστος. Όπως αποκάλυψε ο Έλληνας ατζέντης του στη New York Post, ο Αντετοκούνμπο απέρριψε διετή πρόταση ύψους 550.000 δολαρίων από την Ιταλία (Βαρέζε) προκειμένου να παίξει στη D-League για 25.000 δολάρια και να βρίσκεται κοντά στους Knicks, την ομάδα που τον επέλεξε στο draft και έχει τα δικαιώματα του στο ΝΒΑ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Τιμ Λότσο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε προτάσεις τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο και από την Καχασόλ, πάνω απ' όλα όμως έχει βάλει στόχο το ΝΒΑ: "Απίστευτο δεν είναι; Εξεπλάγην όταν απέρριψε τις προτάσεις. Είναι πολύ φιλόδοξος και αποφασισμένος να πάει στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη θυσία. Θα μπορούσε να τον θέσει μπροστά από το πρόγραμμα του στην καριέρα του αλλά δεν προσπάθησα να τον μεταπείσω, ήθελα να πάρει τη δική του απόφαση”, ήταν τα λόγια του ατζέντη του παίκτη.

Οι Knicks έκαναν σαφές ότι δεν τον υπολογίζουν για την ερχόμενη σεζόν, υπογράφοντας 15 παίκτες με εγγυημένα συμβόλαια. Στο μέλλον όμως, ο Θανάσης μπορεί να χωρέσει στα πλάνα των Νεοϋορκέζων: "Δεν έχουν χώρο για αυτόν στο ρόστερ, μίλησε όμως με τον Steve Mills και τον Phil Jackson και αισθάνθηκε ότι έχουν πλάνο για αυτόν στο μέλλον. Δεν του εγγυήθηκαν πάντως τίποτα για την επόμενη χρονιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK