Απίστευτη πρόταση από ιταλική ομάδα δέχθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Ίσως την πιο παράξενη πρόταση της ιστορίας δέχθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ από ιταλικό σύλλογο της δεύτερης κατηγορίας! Η πρώην ομάδα του πατέρα του, Τζο, έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα στον "Μπλακ Μάμπα" ζητώντας του να παίξει γι' αυτή. Διαβάστε αναλυτικά.

Απίστευτη πρόταση από ιταλική ομάδα δέχθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Την απόφασή του να αποσυρθεί από τα παρκέ ανακοίνωσε ο Κόμπε Μπράιαντ, αλλά αυτό δεν σταμάτησε την ιταλική Βιόλα Ρέτζιο Καλαμπρία, από το να του κάνει μία από τις πιο απίστευτες προτάσεις που έχουμε δει στα ομαδικά σπορ.

Όπως πρώτο αποκάλυψε το " TMZ Sports", η ιταλική ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί για μία σεζόν (1986-87) και ο πατέρας του Κόμπε, Τζο, έστειλε ένα συγκινητικό γράμμα στον Αμερικανό, παρακαλώντας τον να συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Μάλιστα επισύναψε στο γράμμα και μια φωτογραφία του Κόμπε σε ηλικία 8 χρονών που φοράει τα χρώματα της ομάδας!

Απίστευτη πρόταση από ιταλική ομάδα δέχθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

Μεταξύ άλλων στο γράμμα αναφέρει:

"Αγαπητό παιδί της Ρέτζιο Καλαμπρία, φανταστικέ Κόμπε, από αυτό το όμορφο κομμάτι της γης που είναι γεμάτο αγάπη για σένα, κλείνουμε τα μάτια μας και ονειρευόμαστε...

Πάντα θα είναι σπίτι σου αυτός ο σύλλογος. Το όνειρό μας ίσως είναι πολύ μεγάλο, αλλά ίσως είναι το ίδιο όνειρο που είχε και εσύ όταν είσαι οκτώ ετών σε αυτή τη φωτογραφία. Θα θέλαμε να έρθεις σπίτι, να φορέσεις τα χρώματά μας, να εκπροσωπήσεις την πόλη μας, όπως έκανε ο πατέρας σου πριν από εσένα. Υπάρχει μια πορτοκαλομαύρη οικογένεια που σε περιμένει, με το ίδιο όνομα στην πλάτη: "Μπράιαντ".

Να σημειώσουμε τέλος πως ο Μπράιαντ μιλάει άπταιστα ιταλικά, ωστόσο μοιάζει σχεδόν απίθανο το σενάριο να συνεχίσει την καριέρα του, ειδικά σε ομάδα εκτός NBA. Πάντως τα όνειρα δεν σβήνουν για τους Ιταλούς...

Δείτε το γράμμα της ιταλικής ομάδας:

Απίστευτη πρόταση από ιταλική ομάδα δέχθηκε ο Κόμπε Μπράιαντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Υποκλίθηκε στον Κόμπε Μπράιαντ το Τορόντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK