Απίστευτο: Τέσσερις φορές ο Αντετοκούνμπο στο TOP-10, μία ο Λεμπρόν!

Το κατάφερε κι αυτό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Ο Έλληνας άσος του Μιλγουόκι βρέθηκε όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις (!) φορές στο TOP-10 της ημέρας, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να... τρώει την σκόνη του. Απολαύστε την συγκλονιστική παράσταση του "Greek Freak".

Απίστευτο: Τέσσερις φορές ο Αντετοκούνμπο στο TOP-10, μία ο Λεμπρόν!

O Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τον αγώνα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς με 28 πόντους με 12/16 δίποντα, 4/11 βολές, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα, σε 40'39" συμμετοχής, πετυχαίνοντας το τέταρτο triple-double της καριέρας του.

Ο Greek Freak όμως έκανε κατάφερε και κάτι ανεπανάληπτο, δηλαδή να έχει τετραπλή συμμετοχή στο TOP-10 της ημέρας στο NBA! Μέχρι στιγμής το ρεκόρ του ήταν οι τρεις φορές, όμως με τα... "όργια" που έκανε κόντρα στους Νετς, το πέτυχε κι αυτό.

Έτσι λοιπόν το TOP-10 έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Ο άσος του Μιλγουόκι κατάφερε να μπει στις θέσεις "10" με μία τάπα, "8" με ένα κάρφωμα με το ένα χέρι, "4" για ένα φοβερό και τρομερό coast-to-coast κάρφωμα και "3" για μία μαγική του ασίστ. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι από αυτόν ξεκινάει και η φάση στο νούμερο "9".

Την ίδια ώρα, ο "βασιλιάς" Λεμπρόν Τζέιμς βρίσκεται μόλις μία φορά στο TOP-10! Δείτε ποιος έκλεψε την κορυφή από τον "Greek Freak":

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τους κάνει πλάκα ο Αντετοκούνμπο

Οι Καβαλίερς "βομβάρδισαν" το Λος Άντζελες

News 24/7

24MEDIA NETWORK