Απίστευτο θέαμα στο ΝΒΑ. Το ΤΟΡ 10 των φάσεων

Οι 8 αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα στο ΝΒΑ είχαν χαρακτήρα φιλικό, το θέαμα και η έντασή τους όμως, θύμισαν καθαρά πρωτάθλημα. Το ΤΟΡ 10 πραγματικά διαθέτει εκπληκτικές φάσεις!

Απίστευτο θέαμα στο ΝΒΑ. Το ΤΟΡ 10 των φάσεων

Στο 10, ο Ντουάιτ Χάουαρντ καρφώνει μετά από άστοχο σουτ και αποδεικνύει πως αν και θέλει να φύγει από το Ορλάντο, θα τα δίνει όλα γι' αυτό όσο φορά τη φανέλα του. Στο 9, ο Μάνου Τζινόμπιλι βγάζει μια ασίστ στον Τόνι Πάρκερ που δεν την είδε κανείς άλλος παίκτης, πόσο όμορφο μπορεί να είναι το μπάσκετ κι ας παίζεται από έναν Αργεντινό κι έναν Γάλλο! Τον Βον Γουέιφερ, τον θυμάστε; Με ανάποδο κάρφωμα στο καλάθι των Μαϊάμι Χιτ, αφήνει άναυδους Λεμπρόν και σία, στο 8...

Στο 7, ο Μπλέικ Γκρίφιν κάνει προσποίηση στον ΜακΡόμπερτς και τον περνά σαν σταματημένο για να καρφώσει με το δεξί. Ο Ερλ Γουάτσον βγάζει την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση την μπάλα στον Σι Τζέι Μάιλς για το άλει ουπ κάρφωμα, με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ στο 6.

Ο Μπράντον Τζένινγκς στο 5, κάνει το κλέψιμο (πήρε και το πορτοφόλι;) για να βγάλει ένα εξαιρετικό κάρφωμα. Στο 4, ο Τζαμίρ Νέλσον βγάζει άλεϊ ουπ πάσα από το κέντρο (!) για το κάρφωμα του Κουέντιν Ρίτσαρντσον. Στο 3, ο Μπλέικ Γκρίφιν θυμίζει κάτι από Magic, καθώς αν και ψηλός, κλέβει την μπάλα, την κατεβάζει και βγάζει την άλεϊ ουπ για το κάρφωμα του ΝτιΆντρε Τζόρνταν! Ο Τέρενς Γιουίλιαμς των Χιούστον Ρόκετς στο νούμερο 2, με ένα κάρφωμα που είναι ανάποδο, είναι μισό windmill, γίνεται με απίστευτη ταχύτητα, πράγματι εντυπωσιακό.

Και στο 1, πάλι οι Κλίπερς. Ο Μπίλαπς κλέβει την μπάλα από την επαναφορά, πάσα πίσω από την πλάτη για τον Κρις Πολ, αυτός τρέχει και το άλεϊ ουπ για τον Γκρίφιν που καρφώνει. Μια νέα δύναμη γεννιέται στο Λος Άντζελες;

News 24/7

24MEDIA NETWORK