Αποσύρθηκε ως παίκτης των Νικς ο Στουντεμάιρ

Αφού πρώτα υπέγραψε συμβόλαιο... μιας ημέρας στους Νικς, ο Αμάρε Στουντεμάιρ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ σε ηλικία 33 ετών.

Πέρασε στη Νέα Υόρκη τα 4,5 από τα 14 χρόνια της καριέρας του. Οι Φοίνιξ Σανς ήταν η ομάδα με την οποία συνδέθηκε περισσότερο. Ωστόσο ο Αμάρε Στουντεμάιρ ήθελε να αποσυρθεί ως παίκτης των Νικς. Έτσι κι έγινε. Ο 33χρονος υπέγραψε συμβόλαιο μίας ημέρας με την ομάδα της Νέας Υόρκης κι έπειτα ανακοίνωσε το "αντίο". 

 

"Ήρθα στη Νέα Υόρκη το 2010 ώστε να βοηθήσω την ανάκαμψη της ομάδας και το πετύχαμε. Καρμέλο Άντονι, Φιλ Τζάκσον και Στιβ Μιλς συνεχίζουν αυτή την αποστολή και με τις φετινές μεταγραφές η ομάδα δείχνει σε τροχιά playoffs και όχι μόνο. Η καριέρα μου με έστειλε σε πολλές πόλεις των ΗΠΑ, η καρδιά μου όμως έμενε πάντα στο... Μεγάλο Μήλο (σ.σ Νέα Υόρκη). Μια φορά Νικς, για πάντα Νικς", αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα