Αποθέωση από Κιντ, προσγειωμένος ο Γιάννης

Ο Τζέισον Κιντ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο "Greek Freak" για τον εαυτό του και τον ΛεΜπρον. Οι δηλώσεις μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Έλληνα διεθνή.

Αποθέωση από Κιντ, προσγειωμένος ο Γιάννης

Ο Τζέισον Κιντ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στους Καβαλίερς, με τον Έλληνα άσο να παραμένει προσγειωμένος.

"Ο Γιάννης έκανε πολύ καλή δουλειά στην επίθεση, ενώ προσπάθησε να περιορίσει δύο από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Τον βάλαμε να μαρκάρει τον ΛεΜπρόν και τον Λοβ, αλλά δεν παραπονέθηκε, ήταν πολύ ανταγωνιστικός κι αυτό είναι κάτι πολύ θετικό. Επίσης είναι σημαντικό το γεγονός ότι πήρε πολλές προσπάθειες κοντά στο καλάθι και δεν χρειάστηκε να σουτάρει πολύ από μακριά", τόνισε ο προπονητής του Μιλγουόκι.

Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε από την πλευρά του: "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα θέλει από μένα να είμαι πιο επιθετικός. Πηγαίνοντας προς το καλάθι βοηθάω όλη τη λειτουργία της ομάδας κι αυτό προσπάθησα να κάνω απόψε. Έπρεπε να σταθούμε στο ύψος της περίστασης και της πρόκλησης, αλλά δεν πρέπει να εστιάσουμε σε μένα, αλλά σε όλη την ομάδα. Όλοι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην άμυνα και την επίθεση. Κάποια ανόητα λάθη και φάουλ, κάποια μπορεί να μην έγιναν και ποτέ, μας στοίχισαν στην αρχή της τέταρτης περιόδου" υποστήριξε αρχικά.

Σχολιάζοντας τον ΛεΜπρόν, τόνισε: "Παρατηρώντας τον ΛεΜπρόν, πώς κινείται μέσα στο γήπεδο και πώς μιλά στους παίκτες του καταλαβαίνεις γιατί είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Είναι μεγάλος ηγέτης, εντός κι εκτός γηπέδου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκλονιστικός και... 30άρης ο Giannis!

The Battle: Giannis VS LeBron

Τo twitter αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK