Αποζημίωση "μαμούθ" στον Μάικλ Τζόρνταν

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ έκανε το λάθος να χρησιμοποιήσει παράνομα το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν και τελικά θα το πληρώσει ακριβά.

Αποζημίωση "μαμούθ" στον Μάικλ Τζόρνταν

Το λάθος να χρησιμοποιήσει παράνομα σε διαφήμισή της το όνομα του Μάικλ Τζόρνταν έκανε αλυσίδα σούπερ μάρκετ στις ΗΠΑ. Ο Air δεν άφησε το γεγονός να περάσει κι έτρεξε στα δικαστήρια, τα οποία τελικά τον δικαίωσαν.

"Είναι το όνομά μου και δούλεψα σκληρά γι ‘αυτό. Δεν πρόκειται να αφήνω όποιον θέλει να το παίρνει", η δήλωση Air.

Μάλιστα σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση θα λάβει περίπου 8.000.000 ευρώ ως αποζημίωση! Τα χρήματα αυτά φυσικά δεν είναι κάτι σπουδαίο για τον καλύτερο καλαθοσφαιριστή της ιστορίας, ο οποίος μόνο από τους χορηγούς του βγάζει εκατομμύρια.

Έτσι αποφάσισε να δωρίσει τα χρήματα που θα λάβει ως αποζημίωση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα στο Σικάγο! Μεγάλη κίνηση από τον Μάικλ Τζόρνταν.

Όσον αφορά τη διαφήμιση, αυτή δημιουργήθηκε το 2009, χρονιά κατά την οποία ο Τζόρνταν έκανε την είσοδό του στο Hall of Fame.

Η εν λόγω διαφήμιση:

Αποζημίωση "μαμούθ" στον Μάικλ Τζόρνταν

Από τη μεριά της, η αλυσίδα σούπερ μάρκετ είχε προτείνει έναν συμβιβασμό στον MJ, δηλαδή να του δώσει κάτι περισσότερο από 100.000 ευρώ και η υπόθεση να κλείσει. Ωστόσο ο Αμερικανός δεν φάνηκε να συγκινείται από την προσφορά και τελικά βγήκε κερδισμένος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK