Ασταμάτητο σκοράρισμα με νικήτρια τη Δύση

Με τον Κόμπε να είναι το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας το εφετινό All Star Game στο Τορόντο, που ήταν το πιο παραγωγικό που έγινε ποτέ. Η Δύση αναδείχτηκε νικήτρια με 196-173 και ο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ πήρε τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Ασταμάτητο σκοράρισμα με νικήτρια τη Δύση

Στο τελευταίο All Star Game του Κόμπε Μπράιαντ, η ομάδα της Δύσης επικράτησε της Ανατολής με το σκορ (ρεκόρ) 196-173!

Ο Κόμπε που ήταν το τιμώμενο πρόσωπο λόγω της απόφασής του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, επαιξε 26 λεπτά, τελείωσε με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο άσος των Λέικερς αποθεώθηκε από το κοινό και δεν έκρυψε τη συγκίνηση του.

Κορυφαίος ο Ράσελ Γουέστμπουκ ο οποίος έπαιξε μόλις 22 λεπτά, όμως πρόλαβε να σκοράρει 31 πόντους, να μαζέψει 8 ριμπάουντ, να μοιράσει 5 ασίστ και να κλέψει 5 φορές την μπάλα. Στο τέλος του αγώνα πήρε και τον τίτλο του MVP στο σπίτι του.

Από την άλλη πλευρά ο Πολ Τζορτζ έκανε τα πάντα προκειμένου να αποτρέψει την ήττα για την Ανατολή, ωστόσο, παρά τους 41 πόντους που σημείωσε (με 9/19 τρίποντα σε 27 λεπτά), δεν τα κατάφερε.

Ο Τζον Γουόλ πέτυχε 22 πόντους με 10/14 σουτ σε 19 λεπτά, ενώ ο ΛεΜπρόν πέτυχε 13 πόντους και πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ, με έναν πόντο περισσότερο από τον Κόμπε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK