Αυτή θα είναι η κορυφαία στιγμή για τον Giannis: Θα γίνει... Ρόμπερτον στη θέση του Όσκαρ

Οι Μπακς γιορτάζουν τα 50 χρόνια από την ίδρυσή τους και η επιστροφή στη δική τους... Μέκκα αποτελεί φόρο τιμής στο ιστορικό παρελθόν τους.

Αυτή θα είναι η κορυφαία στιγμή για τον Giannis: Θα γίνει... Ρόμπερτον στη θέση του Όσκαρ

Στις 26 Οκτωβρίου θα λάβει χώρα στο Μιλγουόκι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Τους Σέλτικς θα υποδεχθούν οι Μπακς, σε ματς της κανονικής περιόδου.

Μόνο που για μια και μόνο φορά μέσα στη νέα σεζόν δεν θα χρησιμοποιήσουν για έδρα το "Bradley Center", αλλά θα γυρίσουν στη "Wisconsin Center Arena", στην έδρα που πανηγύρισαν τον μοναδικό τίτλο της ιστορίας του (4-0 τους Μπάλτιμορ Μπούλετς), στο μακρινό 1971.

Στη... Μέκκα τους.

Τότε στα "ελάφια" έπαιζαν ο Λιου Άλτσινορ (μετέπειτα Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ) και Όσκαρ Ρόμπέρτσον. Τώρα τη θέση αυτών έχουν πάρει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο Τζαμπάρι Πάρκερ σε μια προσπάθεια να μπουν στα παπούτσια τους και να επαναλάβουν επιτυχία ανάλογη εκείνης!

Με φανέλα μάλιστα που θα θυμίζει έντονα το παρελθόν. Μια φανέλα που παρουσιάστηκε την Τρίτη κι εντάσσεται επίσης στην εμπνευσμένη καμπάνια για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του οργανισμού.

Το γήπεδο χωράει κάτι περισσότερους από 10.000 και τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους "Κέλτες" του Κάιρι Ίρβινγκ κυκλοφόρησαν ήδη. Φυσικά και θα είναι κατάμεστο εκείνο το απόγευμα της Πέμπτης (τζάμπολ στις 19:00) του Οκτωβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK