Αυτός που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το... ύψος του

Κοντός στο μάτι, μεγάλος στο παρκέ ο Αϊζάια Τόμας, κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και συγκαταλέγεται αναμφίβολα στη λίστα με τους κορυφαίους περιφερειακούς του ΝΒΑ.

Αυτός που έχει ξεπεράσει κατά πολύ το... ύψος του

Είναι ο πιο κοντός παίκτης στο ΝΒΑ και ένας εκ των πιο μικρόσωμων στην ιστορία. Ταυτόχρονα όμως εκ των θαυματουργών.

Ο Αϊζάια Τόμας έχει ύψος 1μ75, παλεύει με τα θηρία και τα βάζει κάτω. Έχει καρδιά και κότσια, με αποτέλεσμα την τελευταία διετία να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων πόιντ γκαρντς του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο πως όλο το παιχνίδι των αναγεννημένων Σέλτικς περνάει από τα δικά του χέρια. Τουλάχιστον στα 33.3 λεπτά που κατά μέσο όρο βρίσκεται στο παρκέ.

Είναι πρώτος σκόρερ με 26.8 πόντους και καλύτερος πασέρ με 6.3 ασίστ ανά αγώνα έχοντας διαψεύσει εκείνους που αμφισβητούσαν την αξία του και προ διετίας αποφάσισαν να τον... ξεφορτωθούν διότι δεν χωρούσε στους Σανς!

Να όμως που τώρα είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει 20+ πόντους σε 16 σερί ματς. Την καλύτερη επίδοση στη λίγκα. Ούτε ο Κάρι ούτε ο Ντουράντ ούτε ο Λεμπρόν ούτε ο Γουέστμπρουκ. Παρόλο μάλιστα που αγωνίζεται σε μια ομάδα που οι επιθέσεις μοιράζονται εντός κι εκτός ρακέτας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK