Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια - Ολυμπιακός χωρίς φόβο, αλλά με πάθος

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη της Ευρωλίγκας με το Stoiximan.gr να προσφέρει εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια - Ολυμπιακός χωρίς φόβο, αλλά με πάθος
bala euroleague

Οι πρωταθλητές Ελλάδας υποδέχονται την… γνώριμη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να θέλουν να καταλάβουν το οχυρό του ΟΑΚΑ και να κάνουν το 2/2 στις αναμετρήσεις τους με τους πράσινους τη φετινή σεζόν.

Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να σπάσουν το σούπερ ρεκόρ των 22 σερί εντός έδρας νικών που μετρά η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Η προϊστορία είναι ξεκάθαρα με το μέρος των φιλοξενούμενων καθώς μετρούν 23 νίκες έναντι 13 του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο η “πανστρατιά” του Τσάβι Πασκουάλ, o οποίος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, η αξιοσημείωτη ευστοχία στα τρίποντα (45.9%) και ο δαιμονισμένος Νικ Καλάθης, καθιστούν τον Παναθηναϊκό ισχυρό φαβορί για τη νίκη.

Ολυμπιακός: Για το σερί στο "clasico" με την Μπασκόνια

Την τρίτη του σερί νίκη στη Βιτόρια θα επιδιώξει το βράδυ της Παρασκευής ο Ολυμπιακός, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφήσει πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Οι παίκτες της Μπασκόνια, πάντως, είναι αποφασισμένοι να λυγίσουν την καλύτερη άμυνα της φετινής Ευρωλίγκας (72,7 π.), την ώρα που η ισπανική ομάδα έχει δώσει στον αγώνα χαρακτήρα ευρωπαϊκού clasico.

Μπορεί βαθμολογικά οι ερυθρόλευκοι να βρίσκονται αρκετές θέσεις πάνω από τη Μπασκόνια, ωστόσο στην καυτή έδρα των Βάσκων δεν υπάρχει χώρος για φαβορί, παρά μόνο για μία δυνατή μάχη που απαιτεί πλήρη συγκέντρωση και από τις 2 πλευρές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK