Δεν αποκλείεται η Ευρώπη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Εξακολουθεί να παλεύει για την ευκαιρία του να παίξει στο ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά το εφετινό καλοκαίρι δεν αποκλείει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετέχοντας στο summer league. Εεφέτος πάντως δεν κλείνει, όπως έκανε πέρυσι, τις πόρτες σε ευρωπαϊκές ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Ο μάνατζέρ του, Τιμ Λώτσος, εξήγησε (σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο ESPN) ότι "δεν είναι επιλογή για τον Θανάση να κάνει ό,τι έκανε πέρυσι".

Τι ήταν αυτό; Η συμμετοχή στη D-League. Ο ατζέντης του Έλληνα φόργουορντ ανέφερε ότι "έπαιξε για δύο σεζόν, κέρδισε πολλά και είναι ο καιρός γι' αυτόν να πάει ένα βήμα παραπέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με μια ομάδα του ΝΒΑ". Πάντως υπάρχουν κι αλλού προοπτικές. "Πρώτος στόχος μας είναι το ΝΒΑ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα έχουμε εναλλακτικό πλάνο", σημείωσε ο Λώτσος.

"Αν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα και αυτή αποφασίσει να τον στείλει στη D-League για λίγο, δεν θα είναι πρόβλημα", έκλεισε τη συζήτησή του στο αμερικανικό δίκτυο.