Δεν αποκλείεται η Ευρώπη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Εξακολουθεί να παλεύει για την ευκαιρία του να παίξει στο ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, αλλά το εφετινό καλοκαίρι δεν αποκλείει να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Δεν αποκλείεται η Ευρώπη για τον Θανάση Αντετοκούνμπο
Θανάσης Αντετοκούνμπο Νικς

Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να βρει συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μετέχοντας στο summer league. Εεφέτος πάντως δεν κλείνει, όπως έκανε πέρυσι, τις πόρτες σε ευρωπαϊκές ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

Ο μάνατζέρ του, Τιμ Λώτσος, εξήγησε ( σε τηλεφωνική συνέντευξή του στο ESPN) ότι " δεν είναι επιλογή για τον Θανάση να κάνει ό,τι έκανε πέρυσι".

Τι ήταν αυτό; Η συμμετοχή στη D-League. Ο ατζέντης του Έλληνα φόργουορντ ανέφερε ότι " έπαιξε για δύο σεζόν, κέρδισε πολλά και είναι ο καιρός γι' αυτόν να πάει ένα βήμα παραπέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με μια ομάδα του ΝΒΑ". Πάντως υπάρχουν κι αλλού προοπτικές. " Πρώτος στόχος μας είναι το ΝΒΑ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πάντα έχουμε εναλλακτικό πλάνο", σημείωσε ο Λώτσος.

" Αν δεσμεύεται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα και αυτή αποφασίσει να τον στείλει στη D-League για λίγο, δεν θα είναι πρόβλημα", έκλεισε τη συζήτησή του στο αμερικανικό δίκτυο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK