Δεν ήθελε να ξαναδεί τον ΛεΜπρόν ο Ίρβινγκ!

Δημοσίευμα του ESPN αποκαλύπτει πως οι σχέσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Κάιρι Ίρβινγκ είναι τόσο κακές, που ο δεύτερος απείλησε να απουσιάσει από τις προπονήσεις με σκοπό να μην τον ξαναδεί!

FILE - In this June 1, 2017, file photo, Cleveland Cavaliers forward LeBron James, from left, sits on the bench with center Tristan Thompson and guard Kyrie Irving during the second half of Game 1 of basketball's NBA Finals against the Golden State Warriors, in Oakland, Calif. All-Star point guard Kyrie Irving recently asked to be traded. (AP Photo/Ben Margot, File)
lebron james Kyrie Irving AP

Το αίτημα του Κάιρι Ίρβινγκ να αποχωρήσει από τους Καβαλίερς έσκασε σαν... βόμβα στο NBA, όμως οι αναλυτές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μόνο από τα σύννεφα δεν έπεσαν.

Οι σχέσεις του 25χρονου γκαρντ με τον ΛεΜπρόν ήταν σε οριακό σημείο, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν άφηναν περιθώρια για εντός της ομάδας κόντρες. Με το που τελείωσαν οι αγώνες, ο Ίρβινγκ ζήτησε να αποχωρήσει και μάλιστα πόνταρε όλα του τα χαρτιά με σκοπό να ολοκληρωθεί το θέμα άμεσα!

Σύμφωνα με το ESPN ο Ίρβινγκ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους των Καβαλίερς πως δεν έχει σκοπό να συμμετέχει στο training camp, δείγμα του πόσο ήθελε να μην ξαναδεί ορισμένους πρώην συμπαίκτες του και φυσικά να πιέσει για να κλείσει το deal.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο, σχεδόν τελειωμένο, trade με τους Celtics, όπου θα πάρουν τον Κάιρι Ίρβινγκ και θα δώσουν στην ομάδα του Κλίβελαντ τον Αϊζάια Τόμας τους Τζάε Κράουντερ, Άντε Ζίζιτς και το draft pick του πρώτου γύρου για το 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK