Δεν "χαρίζεται" στον Κάρι το Πανεπιστήμιο του Ντάβιντσον

Μπορεί ο Στέφεν Κάρι να αποτελεί το μεγαλύτερο παίκτη που πέρασε ποτέ από το Πανεπιστήμιο του Ντάβιντσον, ωστόσο εάν ο Αμερικανός δεν ολοκληρώσει τις σπουδές του, δεν πρόκειται να του "χαριστεί" τίποτα.

Δεν "χαρίζεται" στον Κάρι το Πανεπιστήμιο του Ντάβιντσον

Το Πανεπιστήμιο του Ντάβιντσον δεν κάνει εξαιρέσεις τους κανονισμούς του για να τιμήσει πρώην αθλητές του. Ούτε ακόμη κι αν πρόκειται για τον Στέφεν Κάρι. Το σχολείο αποσύρει φανέλες αθλητών αφού πρώτα έχουν τελειώσει τις σπουδές τους και ο σταρ των Γουόριορς ακόμη χρωστάει μαθήματα!

Μπορεί να αποτελεί τον καλύτερο παίκτη του NBA και το πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο που πέρασε ποτέ από το Πανεπιστήμιο, ωστόσο οι κανόνες είναι κανόνες. Ο Κάρι εγκατέλειψε το 2009 το Ντάβιντσον πριν αποφοιτήσει για να επιλεχθεί στο νούμερο 7 του ντραφτ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. "Υποσχέθηκα στον τότε προπονητή μου Μπομπ ΜακΚιλοπ και στην οικογένειά μου ότι θα επέστρεφα για να ολοκληρώσω των κύκλο σπουδών. Θα γίνει σύντομα", είχε δηλώσει ο ίδιος.

Δεν "χαρίζεται" στον Κάρι το Πανεπιστήμιο του Ντάβιντσον

Μέχρι λοιπόν ο Κάρι να καταφέρει να αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο, η φανέλα του δεν θα κρεμαστεί στο γήπεδο. Θα τη φοράνε όμως (όπως κάνουν ίδιοι) οι οπαδοί της ομάδας, αλλά θα βρίσκεται ασφαλώς και στα αποδυτήρια. Εκεί όπου υπάρχει και ειδικό ντουλάπι, το οποίο γράφει το όνομα του Αμερικανού σούπερ σταρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK