Διαπομπεύτηκε από την απατημένη φίλη του ο Κλέι Τόμπσον

Ο Κλέι Τόμπσον συνελήφθη επ' αυτοφόρω από τη φιλενάδα του, γυμνός στο κρεβάτι του με μια θαυμάστριά του. Η απατημένη σύντροφος εξοργίστηκε και για τιμωρία φρόντισε να τον διαπομπεύσει στο twitter.

Διαπομπεύτηκε από την απατημένη φίλη του ο Κλέι Τόμπσον

Το θύμα στην υπόθεση, ονόματι Χάνα Στόκινγκ, δεν άντεξε στο θέαμα του γυμνού συντρόφου της στο κρεβάτι με μια νεαρή θαυμάστρια και ξεσπάθωσε με συνεχόμενα tweets, καταγγέλλοντας ότι τον είχε προειδοποιήσει για τις κινήσεις της (να δημοσιεύσει την απιστία του), αν συνέχιζε να την ενοχλεί μετά απ' ό,τι έγινε.

"Όταν πιάνεις τον άντρα σου γυμνό στο κρεβάτι με μια θαυμάστρια...", έγραψε αρχικά κάνοντας tag το όνομά του και συνέχισε: "Του είχα πει πως θα τον αναφέρω αν συνεχίσει να με παρενοχλεί..." και κατέληξε: "Άρα μαντεύω ότι θα ήθελε πραγματικά να τον αναφέρω για να ανεβούν οι μετοχές του...".

Αυτή είναι απατημένη Χάνα Στόκινγκ...

Νέα Δημοκρατία ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε δύσκολη θέση φέρνει τη ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν ασπαζόμαστε τέτοιες απόψεις λένε συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη. Διευκρινίσεις έδωσε ο ίδιος ο Γεωργιάδης για τα όσα είπε περί φυλακίσεων των κομμουνιστών, ενώ η Πειραιώς απέφυγε να τοποθετηθεί δημοσίως παρά το γεγονός ότι προκλήθηκε από ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ