Διασυρμός για Λεμπρόν και Καβαλίερς!

Τη νίκη-πρόκριση ήθελαν οι Καβαλίερς στην έδρα των Πέισερς, όμως αντί γι' αυτό γνώρισαν ντροπιαστική ήττα με 121-87 στην Ιντιάνα. Πρώτη φορά 7ο παιχνίδι στον πρώτο γύρο για τον Λεμπρόν. Στην επόμενη φάση Ράπτορς, Τζαζ. Σπίτι τους Γουίζαρντς και Θάντερ.

Indiana Pacers' Thaddeus Young, center, tries to squeeze between Cleveland Cavaliers' Jose Calderon, left, and LeBron James during the first half of Game 6 of a first-round NBA basketball playoff series, Friday, April 27, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
Thaddeus Young Jose Calderon LeBron James AP IMAGES

Τελικά για όλα υπάρχει μία πρώτη φορά. Έτσι και για τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο έμπειρος άσος των Καβαλίερς μπορεί σε προσωπικό επίπεδο να πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά, η ομάδα του από την άλλη πλευρά δείχνει ένα σκαλί πιο κάτω.

Σε σημείο που τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) οι Πέισερς έκαναν... πάρτι κόντρα στο Κλίβελαντ με 121-87, στέλνοντας τον 33χρονο άσο σε 7ο παιχνίδι... πρόκρισης από τον πρώτο γύρο. Κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ μέχρι στιγμής στην καριέρα του!

Εκτός αυτού, η συγκεκριμένη ήττα ήταν η μεγαλύτερη του Λεμπρόν μετά την επιστροφή του στους Καβαλίερς, κάτι που φανερώνει πολλά για το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οι Ράπτορς, αν και αγχώθηκαν, νίκησαν 102-92 τους Γουίζαρντς και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ το ίδιο έγινε και για τους Τζαζ που "καθάρισαν" τους Θάντερ με 96-91.

Σκέτη απογοήτευση η ομάδα του Γουέστμπρουκ, ο οποίος τα έδωσε όλα με 46 πόντους σε... 43 σουτ!

Διασυρμός για Λεμπρόν και Καβαλίερς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK