Διέλυσαν τους Σέλτικς οι Χοκς, νίκη για Ράπτορς

Οι Ατλαντα Χοκς ήταν εξαιρετικοί κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση με 110-83 και έκαναν το 3-2 στη σειρά. Αν και δυσκολεύτηκαν τελικά οι Ράπτορς επικράτησαν των Πέισερς.

Διέλυσαν τους Σέλτικς οι Χοκς, νίκη για Ράπτορς

Οι δύο ήττες στη Βοστώνη ήταν ένα γερό χαστούκι για τους Χοκς που στην επιστροφή της σειράς στην Ατλάντα έδειξαν να... ξυπνούν απότομοα. Οι γηπεδούχοι με δύο μεγάλα ξεσπάσματα στη δεύτερη και στην τρίτη περίοδο απέκτησαν διαφορά στο σκορ και τελικά έφτασαν σε μια άνετη επικράτησε με 110-83, κάνοντας το 3-2 στη σειρά.

Κορυφαίος για τους Χοκς ήταν ο Σκοτ με 17 πόντους, ενώ ακολούθησαν οι Τιγκ και Μπέιζμουρ με 16. Από την άλλη πλευρά για τους Σέλτικς, το πάλεψε ο Τέρνερ με 15 πόντους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πιο αμφίρροπο ήταν το ματς στο Τορόντο, όπου τελικά οι Ράπτορς νίκησαν με 102-99 τους Πέισερς. Και λέμε τελικά γιατί οι Καναδοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17 πόντους στο πρώτο δωδεκάλεπτο και με 15 στο 34', ωστόσο έκαναν τη μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας τους στα Playoffs, δέχτηκαν μόνο εννέα πόντους στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και πήραν την νίκη, κάνοντας το 3-2.

Φοβερός και τρομερός ο ΝτεΡοζάν με 34 πόντους, ενώ για την ομάδα της Ιντιάνα ο Τζορτζ σταμάτησε στους 39!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας

Τορόντο Ράπτορς - Ιντιάνα Πέισερς 102-99 (3-2)

Ατλάντα Χοκς - Μπόστον Σέλτικς 110-83 (3-2)

News 24/7

24MEDIA NETWORK