Δίπλα στον Λεμπρόν και ο Τζέι Αρ Σμιθ

Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν βρήκε αυτό που ακριβώς ζητούσε και θα παίξει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα στους Καβαλίερς.

Συμβόλαιο δύο ετών, με την οψιόν το καλοκαίρι του 2016 ν' ανήκει στον ίδιο, υπέγραψε με τους Καβαλίερς ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Ο βετεράνος σούτερ έκανε χρήση του όρου να μείνει ελεύθερος πριν από την 1η Ιουλίου και στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έψαξε για ένα συμβόλαιο καλύτερο των 6.5 εκατ. δολαρίων που επρόκειτο να λάβει. Έκανε υπομονή, αλλά ο χρόνος πέρασε και κάτι χειροπιαστό δεν βρήκε. Γι' αυτό και εν μέρει αποδέχθηκε εξ ανάγκης το διετές συμβόλαιο έναντι περίπου 11 εκατ. δολαρίων που του προσέφεραν οι περυσινοί φιναλίστ για να επιστρέψει στο Κλίβελαντ.

Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο ίδιος ο παίκτης στο instagram, με φωτογραφία από μια παραλία.

"Ήταν μακρύ το εφετινό καλοκαίρι, αλλά αλήθεια άξιζε τον κόπο η υπομονή. Ηθελα να επιστρέψω σ' έναν απίστευτο οργανισμό με στόχο τον υπέρτατο στόχο, τον τίτλο στο ΝΒΑ. Ευχαριστώ τους Καβαλίερς που το επέτρεψαν να συμβεί. Ανυπομονώ ν' αρχίσουμε", έγραψε μεταξύ άλλων εξηγώντας γιατί καθυστέρησε να πάρει τις αποφάσεις του.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν ο πρώτος που τον καλωσόρισε πίσω.

Ο Σμιθ είχε πέρυσι 12.1 πόντους στην κανονική περίοδο και 12.8 στα πλέι οφ. Στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας με τους Χοκς είχε 18 πόντους και 50% στα σουτ όντας ο καταλύτης.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα