Double-double o Αντετοκούνμπο, νίκη για Μπακς

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί νέα σπουδαία εμφάνιση, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς με 99-92. Double-double από τον Έλληνα άσο που τελείωσε το ματς με 17 πόντους και 13 ριμπάουντ!

Double-double o Αντετοκούνμπο, νίκη για Μπακς

Ιδιαίτερα ορεξάτος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, με τους πρώτους να φτάνουν στη νίκη με 99-92. Ο Έλληνας άσος αν και πιο άστοχος από ότι συνήθως, σημείωσε double-double, τελειώνοντας τον αγώνα 17 πόντους με 6/16 σουτ, 4/5 βολές, 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κόψιμο.

Για τους Ουίζαρντς ο Μπράντλεϊ Μπιλ είχε 19 πόντους, ενώ ο Τζον Γουόλ σταμάτησε στους 15. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μιλγουόκι ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο μια θέση στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά έχει απογοητεύσει, μιας και βρίσκεται στην 13 θέση.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έκανε "σκόνη" τους Νιου Όρλινς Πέλικανς, επικρατώντας με 121-95. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 23 πόντους, ενώ άλλους τόσους σημείωσε και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ. Από την άλλη οι Χόλιντεϊ και Ντέιβις πέτυχαν επίσης από 23 ο καθένας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας:

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Νιου Ορλίνς Πέλικανς 121-95

Μιλγουόκι Μπακς - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 99-92

News 24/7

24MEDIA NETWORK